reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

Tak podobno taki trądzik niemowlęcy spowodowany jest tym że mama w ciąży przekazała dzidziusiowi trochę swoich hormonów. Ale to przechodzi bez echa wiec nie ma się co martwić...

reklama
sara po wizycie poloznej napisz prosze co z tymi kupkami.
moj wczoraj znow nie robil a o 5rano go brzuch bolal zrobil dopiero przed 8..mam nadzieje ze to nic strasznego podobno tak sie moze zdazyc.

Oj nasza tez ma krosteczki raz wiecej raz mniej i tez przemywam woda samo przejdzie ta skora jest jeszcze niedojrzala i ma prawo wyskakiwac na niej rozne brzydactwa wiem to martwiace jest ale coz taki urok niemowalka
Oj Ewelci i Sara te kupy najgorzej jak zrobic nie moze do tego placz dziecka i nasza bezradnosc oszalec mozna
Jak narazie nasz na cyckach wiec kup jest duzo i sa rzadkie nie ma problemu
Wspolczuje wam kobitki bedzie dobrze juz niedlugo takie problemy sie skoncza :tak:

truda mam nadzieje ze problemy kupowe sie skoncza juz nie dlugo.
na szczescie juz wiem jak pomoc szymkowi jak placze i go boli brzuch:-)

Ewelcia,wlasnie czekam na polozna-napisze na pewno co powiedziala.
Kupy nadal nie zrobila julita wiec ostatnio robila ta wielka rzadka zielona przedwczoraj:baffled:Widac ze brzuszek ja pobolewa,kopie nozkami i sie prezy placzac-dobrze ze teraz ladnie spi.W nocy o dziwo znosna,znow po tym jak zjadla o 1 to obudzila sie dopiero o 6.

sara jak sie prezyla i kopala nozkami to tak jak szymek dzis o 5rano maz prasowal pieluche a ja masowalam brzuszek i uginalam nozki,napewno pomoglo bo kupa byla przed.
koniecznie napisz co powiedziala polozna.

tu nie robia usg bioderek:szok::crazy::baffled::baffled::baffled::baffled:.cymbaly!!!!
dopiero w polsce zrobie,ale cholera wybieramy sie jakos 15czerwca na miesiac:-):-):-)mam nadzieje ze wszystko jest ok.

a my dzisiaj właśnie po wizycie położnej z Alankiem wszystko wporządku pępuszek lada moment powinien odlecieć :-) pozatym powiedziała ze ładny i zadbany bobas mamy iść do przychodni za 2 tygodnie na kontrole :tak:
mój mały coś dzisiaj jakis niespokojny zawsze jak go nakarmiłam to zrobił kupke i szedł spać a dzisiaj się wierci i marudzi myślałam że go boli brzuszek ale nie wiem :baffled::confused: teraz dopiero zasnął od 8 rano go bujałam :sorry2:
co do wczorajszej kąpiel zrobiłam jak radziłyście na półśpiącego i troszke nakarmionego i faktycznie płacz był mniejszy dopiero na koniec kąpieli zaczął płakać :-D ale i tak moja mama przychodzi go kąpać bo ja się troszkę boję po tym jak ostatnio mi się zaniósł od płaczu :baffled::zawstydzona/y:

reklama
Avanti to wspaniale ze Alanek tak ladnie sie chowa:tak:
Ja tez wlasnie czekam na polozna-miala byc o 11,jest 11:04 a jej nie ma!!!Zaczynam sie niecierpliwic grrr:crazy:
Dzwonilam do poloznej-bedzie o 13,dzieki ze mnie uprzedzila...Moglam na konto chocby pospac te godzine dluzej lub zrobic porzadek w szafie co zaplanowalam a nie zaczelam bo miala byc o 11.I nie wiem co ma piernik do wiatraka ale powiedziala bym dzis z julita na spacer nie szla bo wiatr duzy-hmm,a wg mnie jak patrze za okno jest piekna pogoda do spacerow,sloneczko,niebieskie niebo.Malo tego to ja ciagnelam na dlugie spacery w duzo gorsza pogoda,raz nas nawet zlapal deszcz dosc daleko od domu.
Aha i za kazdym razem jak do niej dzownie i sie przedstawiam dodajac ze jestem mama Julity to ona mowi "aaaaaa to pani";)))) Nie wiem czy sie dziwnie zachowuje czy wygladam ale ona tak reaguje jakbym w czyms byla charakterystyczna <lol>
zmykam z kompa,wejde po wizycie poloznej i dam znac co z tymi kupami.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry