reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
magda19lenka, gosia88, karolka84 gratulacje dla waszych maluszków że już takie wygimnastykowane, super ja też czekam cierpliwie może i moja zacznie się podpierać rączkami w pozycji na brzuszku i przewroty będzie fikać

Co do chwytania zabawek to już od 3 tygodni ładnie chwyta i śpiewak z niej też niezły, a i kłótliwa baba mi rośnie dziamga cały czas tata z dwoma takimi w domu nie wytrzyma długo:-D

gosia8005, moja bratanica zaczela sie przewracac dopiero w 5miechu... w ogole jakas taka opozniona we wszystkim byla, az sie wszyscy martwili, a teraz ma 3latka i jak na moj gust to adhd murowane.Nie ma miejsca w domu gdzie by nie weszla. Jak bylam na weekend teraz u tesciowej, a ona byla u mnie w domu, to jak weszlam wczoraj do pokoju myslalam ze umre. Caly pokoj przewalony do gory nogami, jak sie potem okazalo Zuzia(czyli wlasnie moja bratanica) szukala Majki:szok: No myslalam ze padne, a moj brat oczywiscie ani myslal po dziecku sprzatac wiec mialam wieczorek niedzielny spedzony na ukladaniu, odkurzaniu itd:baffled:

Gosiu to Ci mała Zuzia umiliła wieczorek:-D:-D:-D

A dzieciaczki rozwijają się każde swoim własnym rytmem! Czasem niepotrzebnie się martwimy...

Moje Maleństwo zuch dziewczynka z Twojej Amelki!!! O 1 w nocy tyle energii! Moja Gabrysia w nocy leniu****e i smacznie śpi!

Ostatnia edycja:
ja w nocy też śpię bez stanika:-) tylko w normalnej nierozpinanej piżamie, jak przychodzi pora jedzenia to zarzucam piżamę za głowę:-)

A my znowu spadek wagi:-( kurcze od 3 dób karmie go nawet na śpiaco, pije już troche lepiej bo chętniej nawet przez ostatnie dwie doby wypił po 750ml a tu nadal w dół z wagą:no:

reklama
Ojej, Julia, na prawdę nie wiem za bardzo, co powiedzieć. Wyobrażam sobie, jak się martwisz... 750ml to sporo, trzymam kciuki za Natanielka.

Do góry