reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

No i przechwaliłam:wściekła/y: dzisiaj od 4.00 rano tylko 330ml i wcale nie jest głodny tylko płacze cały dzień i jeszcze jakiś kaszel się przypętał:angry: Jak nie urok to s............................:angry::angry::angry::angry::angry::angry:

reklama
Wpadam jak po ogien:-D ale wpadam i to sie liczy:cool2:
Pijemy juz mleczko oznaczone nr2-po tym widac jak bardzo dzieciaki rosna dlatego umiescilam to info w tym watku:tak:Mozna bylo zaczac wczesniej ale pediatra mowila ze Juli dobrze na wadze przybiera wiec zaczelysmy od teraz.No i oczywiscie mala tanczy breakdance na macie,takie pozy ze hej:-D
MM-amelka to mala zdolniacha,juz dawno to zauwazylam:tak:

a ja mam dzis takiego nerwa ze hej:wściekła/y: wczoraj były chrzciny i pełno gosci, mowiłam i prosiłam aby małej nie całowali po raczkach a tym bardziej po buźce :wściekła/y: ale gadac sobie mozna a ludzie uparci jak osły i tak robia swoje - dziś Nadia ma na dolnej wardze jakiś biały nalot i chyba ja to swedzi bo pcha paluchy i płacze, nie wiem czy to pleśniawki czy jakies afty:angry: nie znam sie na tym a te wszystkie głupie ciotki to najchetniej był ...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
CZy Wasze dzieci miały cos takiego??? W srode idziemy na szczepienie wiec zobaczy ja lekarz, tylko ze do srody jeszcze troche czasu, ale jestem wkur...:angry:

Kitki,bidulka z Naduni,az sie boje jak to bedzie na naszych chrzcinach chociaz do wrzesnia jeszcze daleko.Mam nadzieje ze to nic powaznego u Nadinki.

Kitki- nasz Szymko miał pleśniawki-kupiłam Aftin zużyłam 3 butelki i przeszla- narazie spokój, najpierw mu pedzlowałam buziaka a potem to juz tylko wlewałam do buzia a on sobie sam jezykiem rozprowadzał

Kitki- nasz Szymko miał pleśniawki-kupiłam Aftin zużyłam 3 butelki i przeszla- narazie spokój, najpierw mu pedzlowałam buziaka a potem to juz tylko wlewałam do buzia a on sobie sam jezykiem rozprowadzał

ale Nadia nic nie ma w srodku tylko na ustach ale moze pedzlowanie cos pomoze, mozna to dostac bez recepty???

Wpadam jak po ogien:-D ale wpadam i to sie liczy:cool2:
Pijemy juz mleczko oznaczone nr2-po tym widac jak bardzo dzieciaki rosna dlatego umiescilam to info w tym watku:tak:Mozna bylo zaczac wczesniej ale pediatra mowila ze Juli dobrze na wadze przybiera wiec zaczelysmy od teraz.No i oczywiscie mala tanczy breakdance na macie,takie pozy ze hej:-D
MM-amelka to mala zdolniacha,juz dawno to zauwazylam:tak:

Sara a od kiedy jest mleczko 2 ??? jakos wydawalo mi sie ze okolo 5-6 miesiaca:confused:

Sara dziekuje bardzo:-) powiem Ci zeby nie bylo problemu z tym kregiem to jeszcze troche i by chyba usiadla:-D:-D:-D a tak to lata jeszcze jej ta glowka:-(

reklama
Wiesz co to chyba zależy od mleka bo właśnie spojarzałam i nasz Nutramigen jest rozpisany do 4 miesiąca ale powyżej też można podawać, i 2 jest od 4 miesiąca, ale np NAN H.A.2 jest od 7 miesiąca

Do góry