reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

No i przechwaliłam:wściekła/y: dzisiaj od 4.00 rano tylko 330ml i wcale nie jest głodny tylko płacze cały dzień i jeszcze jakiś kaszel się przypętał:angry: Jak nie urok to s............................:angry::angry::angry::angry::angry::angry:

reklama
Wpadam jak po ogien:-D ale wpadam i to sie liczy:cool2:
Pijemy juz mleczko oznaczone nr2-po tym widac jak bardzo dzieciaki rosna dlatego umiescilam to info w tym watku:tak:Mozna bylo zaczac wczesniej ale pediatra mowila ze Juli dobrze na wadze przybiera wiec zaczelysmy od teraz.No i oczywiscie mala tanczy breakdance na macie,takie pozy ze hej:-D
MM-amelka to mala zdolniacha,juz dawno to zauwazylam:tak:

a ja mam dzis takiego nerwa ze hej:wściekła/y: wczoraj były chrzciny i pełno gosci, mowiłam i prosiłam aby małej nie całowali po raczkach a tym bardziej po buźce :wściekła/y: ale gadac sobie mozna a ludzie uparci jak osły i tak robia swoje - dziś Nadia ma na dolnej wardze jakiś biały nalot i chyba ja to swedzi bo pcha paluchy i płacze, nie wiem czy to pleśniawki czy jakies afty:angry: nie znam sie na tym a te wszystkie głupie ciotki to najchetniej był ...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
CZy Wasze dzieci miały cos takiego??? W srode idziemy na szczepienie wiec zobaczy ja lekarz, tylko ze do srody jeszcze troche czasu, ale jestem wkur...:angry:

Kitki,bidulka z Naduni,az sie boje jak to bedzie na naszych chrzcinach chociaz do wrzesnia jeszcze daleko.Mam nadzieje ze to nic powaznego u Nadinki.

Kitki- nasz Szymko miał pleśniawki-kupiłam Aftin zużyłam 3 butelki i przeszla- narazie spokój, najpierw mu pedzlowałam buziaka a potem to juz tylko wlewałam do buzia a on sobie sam jezykiem rozprowadzał

Kitki- nasz Szymko miał pleśniawki-kupiłam Aftin zużyłam 3 butelki i przeszla- narazie spokój, najpierw mu pedzlowałam buziaka a potem to juz tylko wlewałam do buzia a on sobie sam jezykiem rozprowadzał

ale Nadia nic nie ma w srodku tylko na ustach ale moze pedzlowanie cos pomoze, mozna to dostac bez recepty???

Wpadam jak po ogien:-D ale wpadam i to sie liczy:cool2:
Pijemy juz mleczko oznaczone nr2-po tym widac jak bardzo dzieciaki rosna dlatego umiescilam to info w tym watku:tak:Mozna bylo zaczac wczesniej ale pediatra mowila ze Juli dobrze na wadze przybiera wiec zaczelysmy od teraz.No i oczywiscie mala tanczy breakdance na macie,takie pozy ze hej:-D
MM-amelka to mala zdolniacha,juz dawno to zauwazylam:tak:

Sara a od kiedy jest mleczko 2 ??? jakos wydawalo mi sie ze okolo 5-6 miesiaca:confused:

Sara dziekuje bardzo:-) powiem Ci zeby nie bylo problemu z tym kregiem to jeszcze troche i by chyba usiadla:-D:-D:-D a tak to lata jeszcze jej ta glowka:-(

reklama
Wiesz co to chyba zależy od mleka bo właśnie spojarzałam i nasz Nutramigen jest rozpisany do 4 miesiąca ale powyżej też można podawać, i 2 jest od 4 miesiąca, ale np NAN H.A.2 jest od 7 miesiąca

Do góry