reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

ATsonia, a ja znałam pierwszą zwrotkę i potem te o łysych... czasem też słyszałam zamiast łysych o rudych ;-) też pasuje

reklama
No to ja wam powiem hita mała ma niedoczynnosc tarczycy przyjmuje hormon tzw.wzrostu chodzimy do poradni endokrynologicznej-rozwojowa-poradnia wzrostu i UWAGA!!!!!!!od urodzenia nikt jej nie mierzył :-Dja się nie dopominam bo po ciuszka widzę ale czy to nie jest chore

Właśnie wróciłam od pediatry. Adka od ostatniego ważenia przybrała tylko 600 g :baffled: Waży teraz 6265 g inne rzeczy nawet nie zdążyłam wypytać bo taki koncert urządziła, że nie mogłam jej uspokoić. Mam mleko zagęszczać, a i tak przeciez już to robię, nawt nie zapytałam czy każdą porcję mogę :baffled: Jestem wściekła.

Sara wazne jeszcze w jaki sposób ta głowke podnosi - badanie u neurologa yo mia lam wrazenie ze formalnosc z rehabilitantka wszystko obgadałysmu tak szczegółowo ze u neuro nie było o czym - sprawdzała głowke, nózki reakce ułozenie na brzuchu i mowi ok cwiczyc a i powiedziala ze to moze byc od tego zastoju z waga - i to pociagneło zastój rozwoju. i dlatego słabsza i po swoju jak jej wygodnir cwiczy - nurolog nam nic nowego nie powiedzia ł - jak dla mnie wizyta zbedna.

Gabrysia tez ma wrodzoną niedoczynność tarczycy i też czesto jetsesmy u endokrynologa i też jeszcze nie była mierzona os wyjscia ze szpitala. widzę ze rośnie...
ale nie powinno tak być

reklama
Właśnie wróciłam od pediatry. Adka od ostatniego ważenia przybrała tylko 600 g :baffled: Waży teraz 6265 g inne rzeczy nawet nie zdążyłam wypytać bo taki koncert urządziła, że nie mogłam jej uspokoić. Mam mleko zagęszczać, a i tak przeciez już to robię, nawt nie zapytałam czy każdą porcję mogę :baffled: Jestem wściekła.

EVE a kiedy miałyscie ostatnie ważenie :confused: mój Alanek teraz w tydzień przybiera po 100gr :-(

Do góry