reklama
to faktycznie ciężko coś wydumać dlaczego to wodniste kupki się porobiły:-( bo faktycznie nie jjesz nic takiego. Zreszta czasem to i nie kwestia jedzenia.
ja niestety nie pomoge:-(
jutro ide do lekarza a dzis napisalam do tych co w godzine odpowiadaja.
I
ivaz
Gość
To ja tez napisze coś o mojej Zośce, waży 7 kg, mierzy 65 cm więc kawał babeczki z niej jest, przez pierwsze 3 m-ce swojego życia była bardzo abosrbującym, po ukończeniu 3-m ca zrobił się z niej anioł (chyba mi ją ktoś podmienił). Przesypia całe noce, karmiona jest sztucznie. Umie już obrócić się z plecków na brzuszek, ale niestety nie potrafi odwrotnie i co chwilka musze ją odwracać, bo nie przepada leżeć na brzuchu , ładnie ciągnie się już do siadu i jak na razie nie mam z nią zadnych problemów zdrowotnych i oby tak dalej
reklama
miotlica
Fanka BB :)
Avanti, Dominika, krlnk, manilka, Justyna337, madzik, Atsonia, Eve81 - ogromne dzięki za wsparcie! Atsonia - dzięki za Twoje 100% gwarancji - bo ja chyba ze 3 razy pytałam tą rehabilitantkę, czy aby na pewno Natalię nic nie boli, bo wrzask był okropny... Mam nadzieję, że rzeczywiście szybko będzie widać efekt ćwiczeń.