reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

ATsonia-uuuu nie pogadasz,8 kg...:tak: Ciesz sie kochana-lepiej tak niz niejadek.Moj m.tez byl pulpecik jako dziecko a teraz...sama skora i kosci wiec to nie idzie w parze:-(

reklama
Moje maleństwo a może dałaś jej coś nowego do jedzenia np śliwki :-D:tak: i od tego kupa zielona mój Alan teraz cały czas wali zielone bo jest na Nan i pediatra powiedziała żeby się nie martwić bo to normalne po tym mleku :-p
Mirosława coś twój Adrianek nie dobrze znosi szczepienia mój to później marudny i płaczliwy ale jeszcze gorączki po szczepieniach nie miał :sorry2:

a moje dziecie tak wczoraj dało popalić że masakra jak zawsze wykapaliśmy Alanka o 19 później butla i spać noi zasnął przy butli i obudził się za godzine wyspany jak nie wiem uśmiechnięty i gotowy do zabawy normalnie nie dało się go uspać spowrotem do 22 :sorry2: a mieliśmy z mężem takie plany na wieczór :-D;-) a padlismy oboje jak Alek ledwo oczka zamknął :-p

Albo po NANIE:confused: Bo ostatnio daje raz Nan raz Bebilon (zapasy nam sie koncza:zawstydzona/y:)
Ale dzisiaj tez byla bardzo marydna i brzuszek ja bolal..a kupa byla zolta:shocked2: Nie wiem czemu bole powrocily a moze dlatego ze Amelka teraz malo jje przez te upaly:confused: i z glodu:baffled: juz sama nie wiem.. mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej:tak:

Moje maleństwo napisałaś że Amelka może mniej jeść przez upały, Małgosia ostatnio też dużo mniej je (za to nadrabia nocą), i też się zastanawiam czy to ze względu na gorąco, czy to możliwe?

reklama
Ech.. chyba jednak nie unikniemy butelki... przynajmniej z raz - dwa razy dziennie muszę mu dać, bo płacze głodny, pomimo bardzo częstego przystawiania...
Przeważnie na noc dostaje butelkę, w nocy już je z piersi.
Po tym jak ostatnio pisałam, ze był dzień bez butli, to od następnego dnia był jednak potrzebna...
No nic, świat się przez to nie zawali.

Do góry