reklama
Justyna337
Fanka BB :)
Zu w środę 5040... czyli kruszynka. nadal niw wazona... przybrała 80 g... ale lekarka już nic nie mówi- najważniejsze ze przybiera... no i szyje to ona ma od samego poczatku - bo własnie chyba idize jej w długość a nie w okrągłość... chociaż my nadal w rozmiarze 62
no ale Zu znalazła sposób na leżenie na brzuszku. nie lubi więc nauczyła się przekręcać na plecki... i juz jej nie upilnuje na brzuchu nie złości się tylko fik i juz jest na plecach... przekręca się i na lewoi na prawo
no ale Zu znalazła sposób na leżenie na brzuszku. nie lubi więc nauczyła się przekręcać na plecki... i juz jej nie upilnuje na brzuchu nie złości się tylko fik i juz jest na plecach... przekręca się i na lewoi na prawo
Ostatnia edycja:
U nas Szymon podobnie, ale ostatnio zrobił niezły numer-nie mógł wogóle zasnąć w dzień...i tak się męczył i męczył, a jak o 17 padł to spało do 19.30...obudziłam go, żeby wykąpać i nakarmić....rozbieram do do kąpania-nawet oka nie otworzył, kąpie go-nic, myję buzię, uszy, głowe-a ten chrapie więc jeszcze go nakremowałam całego, przebrałam, nakarmiłam i do łóżeczka-nawet nie drgnął
Myślę sobie-no to da nam do wiwatu w nocy, jak się obudzi gotowy do zabawy...no i wstał o 1 w nocy, krzyczał o jedzenie jak nie wiem co, potem walnął wieeeelką kupę.....i poszedł spać :-) i spał aż do 5
śpioszek mały
Myślę sobie-no to da nam do wiwatu w nocy, jak się obudzi gotowy do zabawy...no i wstał o 1 w nocy, krzyczał o jedzenie jak nie wiem co, potem walnął wieeeelką kupę.....i poszedł spać :-) i spał aż do 5
śpioszek mały
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
A mój kochany Adi dzisiaj pierwszy raz w swoim krótkim życiu nie dał spać mamie w nocy...w sumie to nawet nie płakał, ale co jakiś czas się budził i marudził...jak się okazało miał 38 stopni, tak niestaety zareagował na wczorajsze szczepienie:-( Dałam mu czopek, to spał trochę lepiej, a rano miał 37 st...
S
Sara27
Gość
Ja ostatnio obliczylam ze Juli spi gdzies 13-14h na dobe-wiec niewiele.Ona jest wogole b,.ciekawska i wszystkiego sie lapie,wszedzie rozglada,ciekwaszy swiat niz spanie
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
A mój kochany Adi dzisiaj pierwszy raz w swoim krótkim życiu nie dał spać mamie w nocy...w sumie to nawet nie płakał, ale co jakiś czas się budził i marudził...jak się okazało miał 38 stopni, tak niestaety zareagował na wczorajsze szczepienie:-( Dałam mu czopek, to spał trochę lepiej, a rano miał 37 st...
Biedny.. widac ze zle znosi szczepienia:-( Ale miejmy nadzieje ze na nastepne szczepienie zareaguje lepej Chociaz teraz to i tak lepiej niz jak wczesniej, w szpitalu wyladowaliscie o ile dobrze pamietam
Amelka dzisiaj walnela zielona kupe... wczoraj pod wieczor byla marudna moze ja brzuszek bolal ale nie wiem po czym
avanti85
Entuzjast(k)a
Moje maleństwo a może dałaś jej coś nowego do jedzenia np śliwki i od tego kupa zielona mój Alan teraz cały czas wali zielone bo jest na Nan i pediatra powiedziała żeby się nie martwić bo to normalne po tym mleku
Mirosława coś twój Adrianek nie dobrze znosi szczepienia mój to później marudny i płaczliwy ale jeszcze gorączki po szczepieniach nie miał
a moje dziecie tak wczoraj dało popalić że masakra jak zawsze wykapaliśmy Alanka o 19 później butla i spać noi zasnął przy butli i obudził się za godzine wyspany jak nie wiem uśmiechnięty i gotowy do zabawy normalnie nie dało się go uspać spowrotem do 22 a mieliśmy z mężem takie plany na wieczór ;-) a padlismy oboje jak Alek ledwo oczka zamknął
Mirosława coś twój Adrianek nie dobrze znosi szczepienia mój to później marudny i płaczliwy ale jeszcze gorączki po szczepieniach nie miał
a moje dziecie tak wczoraj dało popalić że masakra jak zawsze wykapaliśmy Alanka o 19 później butla i spać noi zasnął przy butli i obudził się za godzine wyspany jak nie wiem uśmiechnięty i gotowy do zabawy normalnie nie dało się go uspać spowrotem do 22 a mieliśmy z mężem takie plany na wieczór ;-) a padlismy oboje jak Alek ledwo oczka zamknął
S
Sara27
Gość
Avanti-co sie odwlecze to...
magda19lenka
MTM
Justyna moi teściowie się zmądrzyli i kupili sobie mleko. Żebyśmy my nosić nie musieli .. a że nie zawsze przynosimy do nich butelkę (żeby własnie na siłę nie karmili małej sztuicznym) to ostatnio coraz częściej słyszę, że oni muszą butelkę kupić, bo po co ja mam nosić ....
a to, że karmienie siedzi w głowie to wielka prawda
a to, że karmienie siedzi w głowie to wielka prawda
reklama
magda19lenka
MTM
u nas hitem jest "raczek-nieboraczek"