a my z ty przybieraniem to masakra maly sie urodzil 3150gr a teraz(3miesiace) i wazy 4850 lekarka mowi ze jak tak dalej pojdzie to do szpitala nas wysle dodam ze maly je 6, 7 razy na dobe po ok 140ml. czy ktoras z mam tez tak ma czy tylko moj to taki chuderlak??
reklama
M*R*
Fanka BB :)
Bansikxd karmisz piersia?JEsli tak to zacznij konkretniej jesc ,jesli butla to juz nie mam pojecia bo 140ml to nie jest malo.Xavier mi zjada sztucznego od 140 do 190ml na raz i w 11 tygodniu mial 6kg .Natomiast core mialam zawsze kurczatko malutkie ,ale wyrosla z tego i teraz wazy juz dobrze.
S
Sara27
Gość
Bansik nie za wiele przybral ale nie on jeden na tym forum wiec nie zamartwiaj sie.
Dziewczyny co do wstawiania filmow polecam stronke TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting nie trzeba zadnych kodekow ani wtyczek u ogladajacych,wystarczy zaladowac filmik i przekleic adres do linka.
Dziewczyny co do wstawiania filmow polecam stronke TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting nie trzeba zadnych kodekow ani wtyczek u ogladajacych,wystarczy zaladowac filmik i przekleic adres do linka.
S
Sara27
Gość
Zanim pojdziesz prywatnie,sprobuj powiedziec pediatrze ze masz jakies watpliwosci lub ze cos cie nie pokoi-ja powiedzialam ze juli trzesie raczkami i tym sposobem skierowanie dostalam.Pediatra uwierzyla mi na slowo,bo poszlam do niej sama 9a bylam z okazji zielonych kup wtedy ale wykorzystalam sytuacje)
M*R karmie butlą wiec nie wiadomo co jest nie tak... a jak karmilam piersia to mimo iz dobrze jadlam to w pierwszym miesiacu przybral tylko 350gr(dlatego przeszlam na butle) ;/ za poltora tyg wazenie (zaczelismy dawac kleiki ) wiec mam nadzieje ze troche przybierze
to jest moj lekarz rodzinny bo pediatre mam prywatnego i on nie moze dac skierowania ;/;/ a co do tego rodzinnego to kurde i tak chyba nie da bo jak kiedys prosilam o posiew kalu(za ktory chcialam zaplacic) z powodu zielonych kup to tez mi nie pozwolila ;/;/ porypana jest jakas ta babka i chyba dlatego tylko prywatny mi zostaje ;/
Justyna337
a my z ty przybieraniem to masakra maly sie urodzil 3150gr a teraz(3miesiace) i wazy 4850 lekarka mowi ze jak tak dalej pojdzie to do szpitala nas wysle dodam ze maly je 6, 7 razy na dobe po ok 140ml. czy ktoras z mam tez tak ma czy tylko moj to taki chuderlak??
moja przy wypisie 3020 przy urodzeniu 3200. w zeszłą śrdoę 4960 i lekarka ciągle straszy dokarmianiem... chodzimy sie wazyć co tydzień. na razie najwazniejsze że przybiera. jak przybiera to podobno nie ma się czym przejmować. Ale... łatwo powiedzieć
miotlica
7 razy na dobę po 140ml dla trzymiesięcznego dziecka to bardzo dużo, wg mnie. Natalia je najczęściej 580-600 ml na dobę. Urodziła się malutka 2700 i nadal jest drobna, ale nie wiem dokładnie ile waży, bo nie mam wagi. W przyszłą środę drugie szczepienie, więc sie dowiem.
M*R*
Dziewczyny ja urodzilam w 2006 core 2760 g ,48 cm ,drobniutka a teraz jest kawalek kobity;-) 14,5 kg zywej wagi ,to naprawde sie zmieni pozniej,dzieciaki wyrastaja szybciutko,glowy do gory.
reklama
Justyna337
Dominika i jak tam kryzys??