reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

U mnie z czapkami nie ma problemu, zakładamy, wiążemy i wszystko w porządku.
Małgosi kończy się właśnie paczka pieluch 2 i chyba kupimy już 3 ...
A gdzie wy kupiłyście opaski dla swoich córek, ja szukam i nigdzie nie mają takich małych, z rajstopkami też mam problem bo najmniejsze mają dla rocznych dzieci .....

reklama
Laila06, Moje maleństwo- u nas też problem z czapeczką, Mały nie lubi, kiedy mu ją zakładam, a pogoda jest taka, że bez czapki ani rusz, zaraz zaczyna kręcić głową i w sumie uszy są i tak odkryte, jak leży w wózki i przysnie to mu wtedy poprawiam ;-)

nik_a, maniulka- u nas pieluch rozmiar 3 i to od dłuższego czasu, wogóle nie zakładaliśmy jedynek, bo od razu były za małe :szok: :-D:-D zaczeliśmy więc od 2

Sara27- zastanawiam się wogóle jakim cudem Frida została "produktem roku" co za badziew!!! jeszcze nigdy nie udało mi się "kozy" nią wyciągnąć!!! :no: a gili takich ciągnących jeszcze Szymon nie miał, więc Frida leży zupełnie bezużyteczna :dry:

Mam pytanie do mam karmiących butelką i podających marchewkę albo jabłuszko : czy dodatkowo dajecie dzieciom jakieś witaminy??? przecież mleko sztuczne ma wszyskie potrzebne witaminy.....

magda19lenka- ja to czasem myślę, że gruszki były nawet lepsze, bo rach ciach i "koza" wciągnięta :-D a tutaj musisz przyłożyć do tej małej dziurki w małym nosku ( ja przynajmniej przykładam a nie wpycham do środka) i jeszcze się " naciągać" żeby wszystkoładnie wyczyścić :-D:-D:-D jestem z Fridy mega niezadowolona :dry:

To mamy takie same odczucia ATsonia,:tak::tak: ale szkoda mi kupować już gruszki, skoro z fridy i tak rzadko korzystam. Ja też przykładam tą końcówkę do noska, a nie wsadzam. Czasami łatwiej taką kozę złapać zwiniętą pieluszką niż fridą :-p także nie wiem skąd te nagrody roku, zwykły szwindel i już:-D:-D

A znacie piosenkę : " Było morze, w morzu kołek....???" bo ja jak dochodzę do fragmentu o śmierdzących nózkach zająca to Szymon strasznie się śmieje- jakby rozumiał :-D

my również używamy roz. 3, ale powiem Wam ciekawostek, 2 uzywalismy huggiesa, byłam bardzo zadowolona, wiec i 3 kupilam huggiesa, ale te jakby były za duż i praktycznie co chwile ciuszki były mokre, wiec wyprobowalam pampersy (ktorych jakos nie byłam nigdy zwolenniczka) i powiem Wam ze u mnie przy rozm. 3 zdaja super egzamin.

reklama
Magda19lenka- opaski kupuję na targowisku po całe 4 zł, są śliczne super jakościowo- bawełna i nic po praniu się nie dzieje. Rajtuzki kupuję z Woli- teraz jak jest cieplej to kupuję, takie ażurkowe chociaż i tak czasem w nich jest jej za gorąco, a rajstopek niestety jeszcze takich malutkich nie znalazłam

Do góry