Justyna337
Fanka BB :)
ja wszystko jedno gdzie supełek zrobię - Jula tak kręci główką, żeby czapkę ściągnąć, że czasem boję się że się poddusi, więc nie wiążę, a jak zaśnie w wózku to potem uszko pieluchą przykrywam, bo zawsze na wierzchu wystawione ;-)
u mnie tak samo - chyba faktycznie nasze córy podobne sa do siebie:-) i też przykrywam pieluszką.
przeszliśmy na rozmiar 3 pieluszek - ale raczej za wcześnie (te pieluchy były w domu - na wszelki wypadek bo 2 się skończyły). od dwóch dni zastanawiam się dlaczego mała ma bez przerwy mokra piżamkę - bokiem wylatuje. jeszcze pielucha jest za duża...
acha i witaminy. dziewczyny które używają cebion multi - uwaga bo po nich może nboleć brzusio. ja nie mogłam dojść po czym u nas takie bóle - raz odstawiłam witaminy na 4 dni i było ok. potem znów były witaminy i były bóle - nie duże, ale bolesne bąki i ogólny dykomfort. dzisiaj też nie podałam - i dziecko jak anioł pytałam pediatry mogą te krople wywoływać bóle. w środe pójdę niech mi zmieni na inne albo niech da samą d3 bo nie chcę już tych multi jak ma po nich brzusio boleć to ja dziękuję