Dziewczyny mam pytanko, czy waszym maleństwom zdarza się zakaszlnąć-tak jak by od nadmiaru śliny? i czy czasem tak jakby chrapią w ciągu dnia, ale nie podczas snu? Bo Dominik czasem tak ma i zastanawiam się czy to normalne, czy powinnam iść do lekarza.
reklama
moj tak ma jak sie za dlugo smieje i slina mu wpadnie tak gdzie nie trzeba to tak dziwnie kaszle albo sie krztusi.pediatry sie pytalam powiedziala ze to normalneDziewczyny mam pytanko, czy waszym maleństwom zdarza się zakaszlnąć-tak jak by od nadmiaru śliny? i czy czasem tak jakby chrapią w ciągu dnia, ale nie podczas snu? Bo Dominik czasem tak ma i zastanawiam się czy to normalne, czy powinnam iść do lekarza.
madzik_
Fanka BB :)
Mój też tak ma jak za dużo śliny naprodukuje i wtedy chce sie zaśmiac albo gadac:-)
Zreszta zrobił sie ostatnio strasznie gadający nawija non stopco mamusie cieszy niesamowicie:-)
Zreszta zrobił sie ostatnio strasznie gadający nawija non stopco mamusie cieszy niesamowicie:-)
Justyna337
ewelcia - no wlaśie tego pobierania krwi się bałam... ale dobrze, że zrobili Szymkowi badania. dowiemy się w końcu (bo my przecie z też czekamy) czy coś się z nim dzieje
caro - Zu też pokasłuje - ale nie ma chrypki więc nie wiem
dziewczyny jeszcze jedno - bo często piszecie, że wasze dzieci śpią jak jest kiepka pogoda (MR to chyba ma rekordzistę) . czy wy układacie jakoś dzieci do snu czy zasypiają tak "jak stoją" ja mam kłopot z uspieniem Zuzki w ciągu dnia. śpi (bez spaceru) przez 30 minut - dwa razy. na spacerze jakieś 3 godziny. ale tak się zastanawiam może ja na te drzemki jakoś źle ją układam,czy to możliwe zeby nie potzrebowała więcej snu w ciągu dnia?? chociaz ja i tak mam dobrze bo młoda przesypia między 21.30 a 7.30 bez budzenia się
caro - Zu też pokasłuje - ale nie ma chrypki więc nie wiem
dziewczyny jeszcze jedno - bo często piszecie, że wasze dzieci śpią jak jest kiepka pogoda (MR to chyba ma rekordzistę) . czy wy układacie jakoś dzieci do snu czy zasypiają tak "jak stoją" ja mam kłopot z uspieniem Zuzki w ciągu dnia. śpi (bez spaceru) przez 30 minut - dwa razy. na spacerze jakieś 3 godziny. ale tak się zastanawiam może ja na te drzemki jakoś źle ją układam,czy to możliwe zeby nie potzrebowała więcej snu w ciągu dnia?? chociaz ja i tak mam dobrze bo młoda przesypia między 21.30 a 7.30 bez budzenia się
S
Sara27
Gość
Gosia-no przestan,bardzo dobrze ze sie wyzalilas-po to jest to forum.
Justyna-ja tez bralam duphaston ale dosc krotko.Ale juli trzesie raczakmi czesto i jej to nie mija,lekarka zauwazyla to w ciagu 10min wizyty wiec widzisz,czesto Juli tak robi...A,no i ona wyciaga raczki do zabawek-na macie to se je dotyka,tarmosi,gada do ich,w sumie lapie za wszystko co sie da dookola wlacznie z wlasnymi i cudzymi ubraniami i moimi wlosami co mnie troche wnerwia bo lysa chyba bede.
Ewelcia-nie ma jak w polsce co?Zdiagnozuja malego wzdluz i wszerz
Justyna-ja tez bralam duphaston ale dosc krotko.Ale juli trzesie raczakmi czesto i jej to nie mija,lekarka zauwazyla to w ciagu 10min wizyty wiec widzisz,czesto Juli tak robi...A,no i ona wyciaga raczki do zabawek-na macie to se je dotyka,tarmosi,gada do ich,w sumie lapie za wszystko co sie da dookola wlacznie z wlasnymi i cudzymi ubraniami i moimi wlosami co mnie troche wnerwia bo lysa chyba bede.
Ewelcia-nie ma jak w polsce co?Zdiagnozuja malego wzdluz i wszerz
j tez gada jak katarynka i robi buuuuuu i sie pluje przy tym bo on tak trzesie wargami,a najgorzej jest jak on to robi jedzac zupeMój też tak ma jak za dużo śliny naprodukuje i wtedy chce sie zaśmiac albo gadac:-)
Wczoraj podczas jedzenia zupy KICHNAL i mialam buzie jak bym byla piegowata!!!!!!!!
Justyna337
j tez gada jak katarynka i robi buuuuuu i sie pluje przy tym bo on tak trzesie wargami,a najgorzej jest jak on to robi jedzac zupe
Wczoraj podczas jedzenia zupy KICHNAL i mialam buzie jak bym byla piegowata!!!!!!!!
przyzwyczajaj się kochana...;-)
madzik_
j tez gada jak katarynka i robi buuuuuu i sie pluje przy tym bo on tak trzesie wargami,a najgorzej jest jak on to robi jedzac zupe
a mój mnie dziś opluł tak mu się dobrze gadało gada już z takimi emocjami i bardzo różną intonacją głosu.
Justyna ZU jest młodsza ale niedługo też może spowrotem zacznie spać w ciągu dnia
Justyna337
kurcze, aż Ci madzik zazdroszczę twoich cycków!!!!!!!!!! albo apetytu młodego Gdyby Zu tak jadła to moze przestałabym się martwić, chocia z widzę że ty też niczego nie jesteś pewna;-) ale Oli najlepiej wie ile mu mleczka potrzeba.
Hm, ja ledwo małą w 62 wkładam, o 68 nawet nie marzę... bo niwektóre 56 jeszcze są dobre. 62 niektore za duże. szok z tymi numeracjami. najlepsze są takie na 0-3 miesiące. czyli właśnie 56-62. jutro się ważymy, zobaczymy
Hm, ja ledwo małą w 62 wkładam, o 68 nawet nie marzę... bo niwektóre 56 jeszcze są dobre. 62 niektore za duże. szok z tymi numeracjami. najlepsze są takie na 0-3 miesiące. czyli właśnie 56-62. jutro się ważymy, zobaczymy
reklama
Justyna337
hehe klikasz CYTUJ a potem wykreślasz częśc wypowiedzi
a ja się robi wielokrotne cytowanie?? tak zeby cytowac z jednego posta potem z innego??