KasiulkaW
Entuzjast(k)a
Ewelcia super mój jeszcze się nie przekręca ale różnica między naszymi jest spora ale jeszcze troszkę i też sie nauczy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moj też ssie piąstki, pieluszkę, a ostatnio dorwał się do mojej koszulki nocnej A ślini się niemiłosiernie...hmmm, ciekawe kiedy pierwszy ząbek wyjdzie:-)Nie słuchajcie teściowych mam i życzliwych koleżanek Moja teściowa jak nigdy też zaczyna pogadywać że małemu chyba moje mleko nie starcza więc jej powiedziałam że gdyby nie starczało to nie przybierał by na wadze 1 kg na 3 tygodnie. A mały cały czas wkłada rączki do buzi i ciągnie aż laska i po tym on tak twierdzi a on się ślini jak 150. może go dziąsełka swędzą.
jestem przerażona moja Zuzia zrobiła dziś już 3 kupy i to takie galaretowate ze śluzem a przecież jest na cycu i z jednej skrajnosci w druga przechodzi najpierw robiła jedną na kilka dni a terraz.. czy wy też miałyście taki problem
a moja Maja ssie juz nie piastke, a palec...na poczatku nie zwracalam uwagi myslalm ze tak musi byc a tu klops-zostawila piastke i wziela sie za ssanie kciuka.. teraz trafia kciukiem do buzi tak precyzyjnie jak snajper ciagle jej wyjmuje ten palec i probuje wlozyc smoka ale jak BOga kocham konia z rzedem dam temu komu sie to uda. Ni chce smoka i juz ma odruch wymiotny, wypluwa i placze. Co ja zrobie jak sie przyzwyczai przeciez jej kciuka nie utne ani nie zwiazeSandra też wkłada piąstki do buzi ... jak usypia