reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
A mój Mikołaj 5500a urodził się 4 kg i też jest super a jeżeli chodzi o ząbki to Nikodem dostał dokładnie jak miał 6msc , ale zaczął chodzić jak miał 13msc

Ewelcia ja karmie piersia ale małej jest za mało i 3 - 4 razy dziennie po karmieniu piersia dostaje jeszcze 60ml bebilonu HA.Ale ostatnio usłyszałam ze lepszy jest enfamil.Kupiła jedna puszke i zobaczymy.Marysia ostatnio ma wysypke na buzi, jesli to było po bebilonie to powinno zejsc jak zaczne dawac enfamil,jesli nie zejdzie to znaczy ze to nie wina bebilonu i przy nim zostaniemy. Kitki ,jeszcze nie mieszkamy w Kijewie i chyba jeszcze troche to potrwa (byc moze ten kryzys nas troche spowolni) ale na spacer i tak mozemy sie umówić.Musimy sie zdzwonic.

u nas ząbki chyba powoli zaczynają rosnąć... ja pierwszy ząbek miałam w wieku 4 miesięcy...... a Lusia wygląda czasem jakby wścieklizne miała tak się "pieni"
profilaktycznie smarujemy dziąsełka

Dziewczyny oja Nadinka znów zaczyna gaworzyc:-D na razie jeszcze nie tak długo i czesto jak wcześniej ale dziś juz jest lepiej niz wczoraj:-) Ale jestem szcześliwa bo tak sie bałam ze to przez te szczepionki.
Udało mi sie tez załatwić spotkanie z rehabilitantka na poniedziałek - zobaczymy co powie i czy bedzie to jedno spotkanie czy więcej (może pokaże nam tylko jakies cw albo stwierdzi ze wszystko ok). Ciesze sie bo przynajmniej bede wiedziała jak małej pomoc

Kitki to chyba jakas zmowa naszych cór, bo Ada też dziś zaczęła "dyskutować". Może nie tak dużo jak wczesniej ale w porównaniu z dniem wczorajszym , czy czwartkiem to jest dobrze, Teraz też zamiast spać wdaje się w dyskusję z moim M. Trochę dziś wieczór rozregulowała nam wizyta u znajomych :-)

Kitki to chyba jakas zmowa naszych cór, bo Ada też dziś zaczęła "dyskutować". Może nie tak dużo jak wczesniej ale w porównaniu z dniem wczorajszym , czy czwartkiem to jest dobrze, Teraz też zamiast spać wdaje się w dyskusję z moim M. Trochę dziś wieczór rozregulowała nam wizyta u znajomych :-)

Może to rzeczywiście taki okres u naszych córeczek ze mniej gaworzyły a my niepotrzebnie sie martwiłyśmy;-) Nadia dzisjuz tez sie odzywała, nie tak dużo jak wczesniej ale i tak jestem zadowolona:tak:

Kitki wiedzialam ze Nadia zacznie gaworzyc od nowa:tak:a Ty sie nie potrzebnie martwilas.
Eve Kitki moze cos w tym jest ze wasze laseczki sie zmowily:-D.

Moj szymek wydoil wczoraj prawie 180ml mleka przed spaniem(troszke na dnie zostalo)nigdy tyle nie zjadl na raz:szok:bylam w szoku.
Zasnal po 22 a o 3:20 wstal zeby dojesc jeszcze 50ml(od dluzszego czasu sie nie budzil juz o 3)ostatnio o 5 albo tak jak wczoraj 0 7.

Wow no to Szymonek się rozkręcił z jedzonkiem- suuper:tak:
Lenka też je coraz lepiej, wczoraj suma z dnia 600ml, to jak narazie nasz rekord :-)

reklama
Do góry