Moje maleństwo
Mamusia Amelki
:-)dzis wogule placzu nie bylo,zasnal sobie w lezaczku:-)
moze to tez po dzisiejszym szczepieniu,wogule dzis tez jakos wicej je i przewaznie przy butli zasypia,niewiem co jest grane,musialam byc przy nim dobre 2 godz i co chwile dawalam butle bo sie wybudzal,hmmmmmmmmmm czyzby potrzebowal wiecej jedzonka,
dawidek warzy 5500g i ma 66cm:-):-)
mam nadzieje ze w nocy nie da mi popalic jak osttanio bo az musialam wstawac 6 razy,
dziewczyny a co to jest plantex ?moze ja zaczne mu podawac,a to jest na recepte?
ja wogule zastanawiam sie nad tym czy moze wprowdzic do posilku choc raz dziennie kleik ryzowy czy kaszke kukurydziana,wiem ze to za wczesnie ale chyba troszeczke by mu nie zaszkodzilo aby sie bardziej najadal.co wy o tym myslicie?
tak wogule to jesli karmicie butelka to czy jak nie wypije wszystkiego to od razu wylewacie?bo ja na poczatku tak robilam ale bratowa powiedziala mi ze mleko juz zrobione moze stac co najwyzej 4 godz i tylko raz podgrzane w mikrofali,ja tak robie i nie ma problemow,oczywiscie przed podaniem sprawdzam czy jest dobre.wogule to w jakiej temp dajecie dzieciaczkom mleczko.bo mi sie wydaje ze w trakcie karmienia gdzies n apolowie mleczko juz jest chlodnawe i niewiem czy to szkodzi czy nie.
Jezeli chodzi o mleko sztuczne to moze stac co najwyzej godzine (tak jest napisane na pudelku) ;-) a pokarm mamy z tego co pamietam (gdzies o tym czytalam) 3 godziny