Wlasnie wrocilismy z dworku bo znow zaczal padac deszcz bylismy prawie 2h maly najpierw nie spal ale jak stanelam wozkiem to stekal potem sie uspil i spi do tej pory.
Rozebralam go na spiocha.
W srode nie spal caly dzien wczoraj tez prawie caly dzien a dzis spi.
Wstal przed 7 zjadl potem o 9 zjadl i poszedl spac,wstal o 12 potem po 13 krotka drzemka na maciei teraz znow spi,mam nadzieje ze da nam pospac w nocy.
Wczoraj przyszedl nam list w zwiazku ze szczepieniami i mamy sie zglosic do lekarza i juz umowilam wizyte na wtorek.
Uzgodnilismy z mezem ze w poniedzialek nie bedziemy robic tych badan tylko skonsultujemy to z nasza doktorka(polka) i zobaczymy co powie.
Tylko ze dzis znow maly je dobrze i mi sie wydaje ze jego baki mecza,bo strasznie sie wygina a potem puszcza baki i ma twardy brzusio.
Daje mu Plantex i herbatke koperkowa Hipp i jak by lepiej.
Dziewczyny moze wy cos napiszecie na ten temat???
Musze konczyc bo spioch sie budzi i pewnie glodny
Rozebralam go na spiocha.
W srode nie spal caly dzien wczoraj tez prawie caly dzien a dzis spi.
Wstal przed 7 zjadl potem o 9 zjadl i poszedl spac,wstal o 12 potem po 13 krotka drzemka na maciei teraz znow spi,mam nadzieje ze da nam pospac w nocy.
Wczoraj przyszedl nam list w zwiazku ze szczepieniami i mamy sie zglosic do lekarza i juz umowilam wizyte na wtorek.
Uzgodnilismy z mezem ze w poniedzialek nie bedziemy robic tych badan tylko skonsultujemy to z nasza doktorka(polka) i zobaczymy co powie.
Tylko ze dzis znow maly je dobrze i mi sie wydaje ze jego baki mecza,bo strasznie sie wygina a potem puszcza baki i ma twardy brzusio.
Daje mu Plantex i herbatke koperkowa Hipp i jak by lepiej.
Dziewczyny moze wy cos napiszecie na ten temat???
Musze konczyc bo spioch sie budzi i pewnie glodny