cristalrose
Fanka BB :)
Elena - współczuję lekarki. Powinnaś ze sporym dystansem podchodzić do wszystkiego co mówi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a jakie wy jogurty podajecie?? chodzi mi o nazwe i firme itd bo tu sa sloiczki z np nestle owoce z dodatkiem jogurtu
myslę że tak. Dzieci tak mają, ze czasem im się odwidzi. Moja przedwczoraj kropli picia nie wypiła, tak samo się krzywiła na widok butelki z piciem..??!! Wczoraj nie zjadła obiadu, pluła gdzie się dało, więc odpuściłam:/ Dziś i pije i obiad zjadła przeczekaj, jak je mleko to nie ma w tym nic niepokojącego...Dziewczyny pomóżcie albo pocieszcie. Hubek od kilku dni nic nie chce jeść...dzisiaj myślałam, że już jest ok bo kaszke zjadł rano prawie całą, ale podczas obiadu znowu była histeria i butla z mlekiem musiała pójść w ruch ;/ Kurcze na początku myślałam, że mu moje obiadki nie smakują, ale sloiczkowe też nie pasowały. Jak już tylko widzi miskę to zaczyna wykręcać się.... Tak sobie myslę, że może to zęby....ale to raczej i mleka by nie chciał, bo niby brak apetytu przy ząbkowaniu może być. A on mleko wciągnie....tak jakby jedzenie łyżeczką mu przeszkadzało.... Nawet swojego ulubionego jogurtu nie chciał. Mam sie martwić czy to jakiś etap w rozwoju?
myslę że tak. Dzieci tak mają, ze czasem im się odwidzi. Moja przedwczoraj kropli picia nie wypiła, tak samo się krzywiła na widok butelki z piciem..??!! Wczoraj nie zjadła obiadu, pluła gdzie się dało, więc odpuściłam:/ Dziś i pije i obiad zjadła przeczekaj, jak je mleko to nie ma w tym nic niepokojącego...