reklama
U
użytkowniczka r
Gość
kilka pytań:
1.dajecie budynie-kisiele, te 'normalne' z torebki?>
2.podajecie cytrusy?
odparza się pupa po pomarańczach?
(u nas okrutnie poparzona )
3.dajecie nadal D3 lub tran?
Mój Miko kisiel jadł torebkowy,budyniu nie jadł.Z cytrusów mandarynki i pomarańcze od miesiąca,pupka ładniutka.Witaminę D podaję taką:
Ostrzeżenie o przekierowaniu
Aniucha2124
Zaangażowana w BB
Hej Dziewczyny
Ciesze sie ze zajrzałam, bo wydaje mi sie ze jakas zacofana z tym karmieniem malego jestem...
Czy jak robicie jedzonko, to dajecie normalnie przyprawione jak dla siebie, czy gotujecie osobno?
Nasz synek jest na mleczku pepti, i nie wiemy co teraz będzie z krowim....
Ostatnia proba z normalnym, Bebilonem zakończyła się wysypka niestety, a tak bym chciała mu już robić budyń itp....
Wprowadziłyście juz krowie mleko?
Pozdrawiam
Ciesze sie ze zajrzałam, bo wydaje mi sie ze jakas zacofana z tym karmieniem malego jestem...
Czy jak robicie jedzonko, to dajecie normalnie przyprawione jak dla siebie, czy gotujecie osobno?
Ostatnia proba z normalnym, Bebilonem zakończyła się wysypka niestety, a tak bym chciała mu już robić budyń itp....
Pozdrawiam
aniucha ja na krowim małemu gotuje czasami kaszke zwykłą lub budyń. pije jeszcze bebiko.
a co do jedzenia to odkładam małemu porcje zanim do nas przyprawie. on dostaje tylko zioła. a jak mamy coś mega niezdrowego, smażonego na obiad to młodemu gotuje osobno
a co do jedzenia to odkładam małemu porcje zanim do nas przyprawie. on dostaje tylko zioła. a jak mamy coś mega niezdrowego, smażonego na obiad to młodemu gotuje osobno
gabriellao0
Ja...
wychodzi że tylko mój Adas odparzony po pomarańczach-madarynach
aż tormientol poszedł w ruch
jak zejdzie, spróbujemy z pomelo
aż tormientol poszedł w ruch
jak zejdzie, spróbujemy z pomelo
Antylopka
Potrojna mamuska
Hej Dziewczyny
Pozdrawiam
mleko krowie moj ma w postaci budyniu, nalesnikow itp, ale pije swoje mleczko i do picia nie bede mu poki co podawac krowiego
co do gotowania to osobno dostaje tylko jesli my jemy cos wyjatkowo niedzieciecego, a tak to gotje tak, aby zawsze bylo cos dla niego
mamolka
Fanka BB :)
U mnie też tak jest, choć przyznam się że smażonego kotleta już pożerałco do gotowania to osobno dostaje tylko jesli my jemy cos wyjatkowo niedzieciecego, a tak to gotje tak, aby zawsze bylo cos dla niego
Aniucha2124
Zaangażowana w BB
dzięki dziewczyny za odpowiedzi
Dzisiaj dałam mu kisiel, aż buźkę otwierał tak mu smakował
Musze wymyślić coś jutro na obiadek...
Pozdrawiam
Dzisiaj dałam mu kisiel, aż buźkę otwierał tak mu smakował
Musze wymyślić coś jutro na obiadek...
Pozdrawiam
reklama
Podziel się: