cristalrose
Fanka BB :)
To są jakieś tam dane statystyczne i uśrednione - mój Cypriano powinien jeść 120ml a zjada 90-160ml i też zawsze z przerwą czy nawet dwiema, m.in. na odbijanie;-)Mam pytanie do mam karmiących sztucznym mlekiem. Czy wasze dzieci wypijają na jeden posiłek tyle mleka ile jest napisane na opakowaniu? Wg tego mój Igor powinien wypijać 120 ml a daje radę max 60 i to z przerwą...
Podziwiam, plan istotnie ambitny:-) życzę, żeby udało się zrealizować, bo wiadomo jak to jest z planami...ja zawsze chciałam trójkę, przy czym pierwsze ok. 27rż...no cóż, nie wyszło....chociaż mąż powtarza, że moim pierwszym dzieckiem był doktorat z genetyki, hmmm, obroniony w wieku lat 27, więc by się zgadzałoJa do 30 mam zamiar zakończyć rodzenie Pierwsze dziecko - 24 lata (to już się udało ), drugie - 26, trzecie - 28, czwarte - 30 Na fotelu porodowym, jak lekarz pytał, czy "nigdy więcej", odpowiedziałam, że jeszcze trzy razy, a potem już nigdy więcej. Zrobił wielkie oczy i uznał, że coś mi się pomieszało i jestem jeszcze chyba w szoku poporodowym
Chciałabym jeszcze jedno dzieciątko, po habilitacji, czyli za jakieś 3-4 lata, bo podobnie jak u was - ciąża to mój ulubiony stan skupienia , ale zobaczymy czy się uda...