reklama
ewa bardzo ambitne plany:-)
Ja już zakończyłam moją karierę ciążową, finansowo byśmy dali radę ale po prostu już nie chcę mam moje 2 księżniczki i styka:-)
Antylopka widzę, że jesteśmy w tym samym wieku i jeszcze z tego samego miesiąca też w październiku 2012 stuknie 30.
Ja już zakończyłam moją karierę ciążową, finansowo byśmy dali radę ale po prostu już nie chcę mam moje 2 księżniczki i styka:-)
Antylopka widzę, że jesteśmy w tym samym wieku i jeszcze z tego samego miesiąca też w październiku 2012 stuknie 30.
Sama jestem lekko przerażona swoimi planami Zrealizujemy je, o ile uda nam się wybudować dom wcześniej. Póki co przed nami jeszcze 17 lat spłaty kredytu za mieszkanie, ale w tym miesiącu robimy nadpłatę i o rok się nam spłata skróci Ale na pewno będę chciała przerwy dwuletnie między dziećmi - u Męża w rodzinie tak jest i moim zdaniem super się to sprawdza. U mnie przerwa 4 i 5 lat do starszego i młodszego brata i to za dużo - między braćmi jest przepaść 9-letnia.
Poza tym chcę rodzić póki mam siły zarywać noce No i koło 50 dzieci będą już odchowane, a ja będę mieć czas dla siebie i Męża - rewelacja
Poza tym chcę rodzić póki mam siły zarywać noce No i koło 50 dzieci będą już odchowane, a ja będę mieć czas dla siebie i Męża - rewelacja
ewa między mną, a moim rodzeństwem jest dokładnie taka sama różnica i wszyscy się super dogadujemy. Nawet starsza siorka z młodszym bratem (9 lat różnicy). Nie wiem od czego to zależy... z resztą między Matim a Oliwką też jest 8 i całkowicie nie istnieje problem zazdrości...ma to swoje dobre strony
ja 30 mam teraz w lutym:///
ja 30 mam teraz w lutym:///
Między mną i siostrą jest 8 lat i ja uważam, że to dużo. Dopiero niedawno zaczęłyśmy się dogadywać, ale i tak problemy licealne mojej siostry są dla mnie takie hmmm dziecinne. Wprawdzie mojej mamie było z pewnością łatwiej mieć jedno odchowane i służące pomocą, ale dla mnie przez wiele lat siostra była kulą u nogi.
Dlatego za rok - następne :-)
Dlatego za rok - następne :-)
mamolka
Fanka BB :)
hejcz- u mnie Miki je między 90-120ml na jeden posiłek ( za 3 dni skończy 2 miesiące), je na żądanie więc czasami tych butelek jest tylko 5 na dobę a czasami 7
ewwe
Fanka BB :)
ja już kiedyś pisałam że mam siostrę rok starszą - super się dogadujemy,brata 9 lat młodszego, też mam z nim w miarę dobry kontakt, ale to od niedawna jakoś, i brata który od mnie jest 15 lat młodszy z nim to w sumie mam najmniejszy kontakt, zresztą on troszkę zamknięty jest.
Jeżeli chodzi o mnie to ja tak jak Ewa, co dwa lata marzyła mi się czwórka, ale niestety mąż mi to wybija z głowy - mówi że dwójka tylko, ale coś wymyślę żeby trójka była chociaż
Swoją drogą to trochę mi się tęskni za ciążą mimo że z Boryskiem nie była łatwa, to wspominam ten okres super!
Jeżeli chodzi o mnie to ja tak jak Ewa, co dwa lata marzyła mi się czwórka, ale niestety mąż mi to wybija z głowy - mówi że dwójka tylko, ale coś wymyślę żeby trójka była chociaż
Swoją drogą to trochę mi się tęskni za ciążą mimo że z Boryskiem nie była łatwa, to wspominam ten okres super!
reklama
ja już kiedyś pisałam że mam siostrę rok starszą - super się dogadujemy,brata 9 lat młodszego, też mam z nim w miarę dobry kontakt, ale to od niedawna jakoś, i brata który od mnie jest 15 lat młodszy z nim to w sumie mam najmniejszy kontakt, zresztą on troszkę zamknięty jest.
No wlasnie moze to jest chore, moze ktos tak uzna ale ja uwielbiam byc w ciazy
Podziel się: