reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko o karmieniu ;)

ja mysle ze mozna powoli rozszerzac diete-moze nie od razu pol kilo cebuli ale troszke do smaku i obserwowac-warto miec sztuczne albo wczesniej sciagniete mleko bo jak jednak dziecku nie spasuje to szkoda sie potem meczyc...

Właśnie nie mogę se przypomnieć, czy nowe produkty wprowadza się po drugim miesiącu, czy od drugiego m-ca, ale chyba po drugim.
Pamiętam jak pisałam będąc jeszcze w ciąży, że będę karmić piersią i będę jeść wszystko. A stało się tak, że trzymam ostro dietę, a nawet ograniczam się z solą i cukrem. Z myślą o synku jem nawet marchewkę. ;-/

reklama
Ciiii bardzo poważnie o tym myśle tylko, że to po 30..Upss no tak 30 kończe w czerwcu he he he. tylko cos M ma jakies opory na razie więc dam mu dojrzec he he he.
Sarka ja nie mam pojęcia ile mam karmień..Ale ten tłuscioszek to niezły głodomorek..

To ja jestem jeszcze w stanie dorobić się dwójki przed 30, bo w lutym skończę 26 lat. Ale w tym czasie to będzie jeszcze jedno mam nadzieję.

To ja jestem jeszcze w stanie dorobić się dwójki przed 30, bo w lutym skończę 26 lat. Ale w tym czasie to będzie jeszcze jedno mam nadzieję.
elena - nie podpuszczaj, bo jak się szybko postaram, to tez zdąże przed 30;-p (październik 2012). A jakbym trafiła moja wymarzone blźniaki, to nawet prześcignę:-D a męża doprowadze so siwizny przed 30, hehe!!
nie, nie,na poważnie, to w 2012 chciałabym zaciążyć.

hehe, ja do 30 tez moge miec jeszce z 2 ale sie opamietam ;-)

ja zdecydowanie planuje trzecia i ostatnia ciaze po 30 :-) pewnie ok. 33 :tak:

o jejku powaznie chcecie jeszcze?? ja na porodówce zapowiedzialam ze wiecej tam nie wracam ale położne mówily ze wszystkie na tym łóżku tak mówiły ;)
mysle ze jak chcemy sie budowac to raczej juz mozemy nie dac rady finansowo.. a potem bede za stara;)

a ja też bym chciała jeszcze przed 30 drugie. tylko jak ja się ogarnę potem z dwójką to nie wiem :-D narazie ściskam mojego pierwszego maluszka. och jaki słodki on jest. chociaż jak nie śpi to potrafi krzyczeć, że pewnie na 3 piętrze go słyszą hehe (mieszkam na parterze!)

Jak któregoś pięknego dnia poinformuję was że będę mamą po raz trzeci to znaczy, że zbzikowałam albo doszło do nieplanowanego poczęcia :]

ja tez chcialam drugie przed trzydziestka, a za niedlugo stuknie mi 32 ... a trzeciego nie planuje, no chyba ze nasza sytuacja finansowa jakos znacznie sie poprawi ;)

Ja do 30 mam zamiar zakończyć rodzenie ;) Pierwsze dziecko - 24 lata (to już się udało ;)), drugie - 26, trzecie - 28, czwarte - 30 ;) Na fotelu porodowym, jak lekarz pytał, czy "nigdy więcej", odpowiedziałam, że jeszcze trzy razy, a potem już nigdy więcej. Zrobił wielkie oczy i uznał, że coś mi się pomieszało i jestem jeszcze chyba w szoku poporodowym ;)

reklama
Ja do 30 mam zamiar zakończyć rodzenie ;) Pierwsze dziecko - 24 lata (to już się udało ;)), drugie - 26, trzecie - 28, czwarte - 30 ;) Na fotelu porodowym, jak lekarz pytał, czy "nigdy więcej", odpowiedziałam, że jeszcze trzy razy, a potem już nigdy więcej. Zrobił wielkie oczy i uznał, że coś mi się pomieszało i jestem jeszcze chyba w szoku poporodowym ;)

o nie, no czworka to za duzo szczescia na raz :D

a tak swoja droga to zycze Ci duuuzo szczescia jak tak chcesz maluchy co 2 lata, ja mam czterolatke i ledwo daje rade :/

Do góry