reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko o karmieniu ;)

Ja to już nie wiem, czy na Franka brzuch ma jakiś wpływ moja dieta. Wczoraj było super, a dziś masakryczny dzień. Przypomniałam sobie, co wczoraj jadłam - same "dozwolone" rzeczy. W rozsądnych ilościach. Więc skąd te męki dzisiaj?...

reklama
witam.sprzedam 5puszek mleka bebilon pepti1. cena10zł za puszke plus 5zł koszt wysyłki. puszki nowe oryginalnie zapakowane, córka przeszła juz na bebilon 2 a zapas 1 został. kontakt justw42@wp.pl

Dziewczyny tu macie odpowiedź na wasze cebulowe dylematy i nie tylko:-): Karmienie piersią: wpływ diety na mleko mamy - video - www.mamazone.pl

Ja kolejny dzień bezskutecznie poszukuję NAN sensitive:no:. To chyba ostatnia deska ratunku by normalnie uśpić Młodego. Już chyba wszystko stosowałam, po viburcolu było jeszcze gorzej, wczoraj znowu poszłam spać o 3:dry:, mąż-zombie zanim rozpocznie dzień 3 kawy musi zaliczyć, sąsiedzi mnie nienawidzą, ehh trauma normalnie....:no:
Nie ma tego w aptekach, marketach, zwykłych spożywczakach, więc gdzie to sprzedają:confused::confused::confused::confused:

Wiolcia - współczuję. Mój też ulewa, ale niewiele i nie zawsze, więc mnie wystarczają śliniaki z mothercare - takie szerokie wokół szyi zapinane na rzep. Chodzi w tym cały czas i jak uleje to nie muszę go przebierać tylko zmieniam śliniak - mam 10 szt co starcza na 2 dni:baffled: Może ty też spróbuj, tylko jakieś większe jeśli tak dużo ulewa.

Dziewczyny tu macie odpowiedź na wasze cebulowe dylematy i nie tylko:-): Karmienie piersią: wpływ diety na mleko mamy - video - www.mamazone.pl

Ja kolejny dzień bezskutecznie poszukuję NAN sensitive:no:. To chyba ostatnia deska ratunku by normalnie uśpić Młodego. Już chyba wszystko stosowałam, po viburcolu było jeszcze gorzej, wczoraj znowu poszłam spać o 3:dry:, mąż-zombie zanim rozpocznie dzień 3 kawy musi zaliczyć, sąsiedzi mnie nienawidzą, ehh trauma normalnie....:no:
Nie ma tego w aptekach, marketach, zwykłych spożywczakach, więc gdzie to sprzedają:confused::confused::confused::confused:

Wiolcia - współczuję. Mój też ulewa, ale niewiele i nie zawsze, więc mnie wystarczają śliniaki z mothercare - takie szerokie wokół szyi zapinane na rzep. Chodzi w tym cały czas i jak uleje to nie muszę go przebierać tylko zmieniam śliniak - mam 10 szt co starcza na 2 dni:baffled: Może ty też spróbuj, tylko jakieś większe jeśli tak dużo ulewa.

moze sprobuj w aptece internetowej?

A spytaj w aptece czy nie mogliby zamowic? Ja jeszcze slyszalam o mleku enfamil, ktory jest ponoc bardzo dobry na problemy brzuszkowe ale nie wiem czy nie jest na recepte.

u Ali widze ze ma ewidentne gazy bo steka o roznych porach...
a krostki sie nasiliły na buzce ale dzisiaj skonczylam ciastko z jablkami w ktorym byly jajka wiec mam nadzieje ze juz bedzie lepiej

ja tam jem ciagle to samo, a Alicja ma co drugi dzien kolki .... i badz tu madry ...

wogole mala zaczela miec wieksze przerwy miedzy karmieniami i moje piersi normalnie pekaja w szwach. na brak nie cierpie ;)

reklama
Do góry