reklama
krolcia
Fanka BB :)
Ja właśnie zaczęłam popijać herbatkę. Nienawidzę anyżu a w tych herbatkach on jest i myślałam, że to świństwo będzie, ale one całkiem nieźle smakują!
madziara158
Grudzień 2010
Ja właśnie zaczęłam popijać herbatkę. Nienawidzę anyżu a w tych herbatkach on jest i myślałam, że to świństwo będzie, ale one całkiem nieźle smakują!
Nie musisz się męczyć herbatkami. Ja biorę kapsułki Lactinatal. Mają wyciąg z kopru i anyżu, ale lepiej pobudzają laktację niż herbatki. Bierze się je 3xdziennie. Ale wiem, że są też mocniejsze kapsułki, na razie badam te...
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
moja w dzien tez potrafi ciagnac co godzina i wydaje mi sie, ze piersi mam czasem jak flaki. ale na razie nie panikuje. zwaze ja za pare dni i zobacze, jak przybiera.
89gwiazdeczka89
Fanka BB :)
Mój Wojtuś od poczatku na mleczku sztucznym juz w szpitalu a teraz dostaje 2 razy w ciagu dnia butle z moim mlekiem 80 ml wiecej niestety nie mam niz te 180-200 :-(
a cyce jak donice buuuu
a cyce jak donice buuuu
ja dostalam od kuzyna mleko ktorego oni nie zuzyli ale na razie butli nie wprowadzam choc jak widze te jej niepokoje i stekania to czasem mam ochote rzucic to i dac butle-ale to mi szybko przechodzi..
u mnie też stoi mleko sztuczne i jak mam taką kiepską noc,że mały woła co 1,5 hto mam ochotę mu zrobić butle i już, ale jeszcze tego nie zrobiłam
reklama
Podziel się: