reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko o karmieniu ;)

Uwielbiam kawowe...Ale dzis mam classic. Ale dlatego, ze je lubie a czymc Nowt Rok trzeba przywitac. u nas jednak najepiej laktacje pobudza ssak i herbatka.

reklama
Mi bardzo smakuje herbatka z herbapolu, a co do Karmi to też wprowadziłam, kiedyś mi nie smakowało a teraz jest pycha. No i z piersi znów zaczęło lecieć:-)

Ja właśnie zaczęłam popijać herbatkę:tak:. Nienawidzę anyżu a w tych herbatkach on jest i myślałam, że to świństwo będzie:dry:, ale one całkiem nieźle smakują!:happy2:

Nie musisz się męczyć herbatkami. Ja biorę kapsułki Lactinatal. Mają wyciąg z kopru i anyżu, ale lepiej pobudzają laktację niż herbatki. Bierze się je 3xdziennie. Ale wiem, że są też mocniejsze kapsułki, na razie badam te...

moja w dzien tez potrafi ciagnac co godzina i wydaje mi sie, ze piersi mam czasem jak flaki. ale na razie nie panikuje. zwaze ja za pare dni i zobacze, jak przybiera.

ja dostalam od kuzyna mleko ktorego oni nie zuzyli ale na razie butli nie wprowadzam choc jak widze te jej niepokoje i stekania to czasem mam ochote rzucic to i dac butle-ale to mi szybko przechodzi..

Mój Wojtuś od poczatku na mleczku sztucznym juz w szpitalu a teraz dostaje 2 razy w ciagu dnia butle z moim mlekiem 80 ml wiecej niestety nie mam niz te 180-200 :-(
a cyce jak donice buuuu

ja dostalam od kuzyna mleko ktorego oni nie zuzyli ale na razie butli nie wprowadzam choc jak widze te jej niepokoje i stekania to czasem mam ochote rzucic to i dac butle-ale to mi szybko przechodzi..

u mnie też stoi mleko sztuczne i jak mam taką kiepską noc,że mały woła co 1,5 hto mam ochotę mu zrobić butle i już, ale jeszcze tego nie zrobiłam

reklama
Madzia zaczeła ulewać, zazwyczaj zaraz po karmieniu. Nie wiem czy to z przejedzenia czy inne przyczyny. Za 2 tyg szczepienie więc wtedy zapytam lekarki.

Do góry