Antylopka o to to.Kurcze masz racje!!! Jak spi u siebie to się budzi częściej..Ja do pracy nie wstaje ale o 6 budzi mnie Lolo i nie daje rady dospać..Ale Ty i tak masz gorzej bo ja nie musze myślec..Łącze się w niedospaniu...
reklama
Ida już przeszł ana mm 2, bo.... nam się 1 skończyła
Tylko ja z kolei nie wiem - w rozpisce jest, że mm 2x dziennie z kleikiem i raz z glutenem. To od razu wprowadzić, czy stopniowo? Bo u nas mm tylko raz dziennie zagęszczane, a tak to czyste.
Tylko ja z kolei nie wiem - w rozpisce jest, że mm 2x dziennie z kleikiem i raz z glutenem. To od razu wprowadzić, czy stopniowo? Bo u nas mm tylko raz dziennie zagęszczane, a tak to czyste.
cristalrose
Fanka BB :)
Ewa - nie ma żadnych ograniczeń gatunkowych, tylko co do sposobu przyrządzania - np. śledzie marynowane;-)A pytam tak o te ryby, bo pamiętam, że w ciąży jakichś nie można jeść. Nigdy nie pamiętałam jakich :/ No i myślałam, że z dziećmi podobnie
A w ciąży nie można jeść ryb nie poddawanych obróbce termicznej czyli sushi i wędzonych na zimno (ze względu na ryzyko listeriozy), a gatunki można wszystkie.
Nie ryzykowałabym tylko maslanej, no i oczywiscie Fugu i innych rozdymek
aha, to przepraszam ale w takim wypadku wydaje mi się, że znaczenie ma tu wiek dziecka - czyli chyba można podac od razu 2Asjaa Kasiarem nie wie bo kończy cycowanie...I nie wie czy od razu może 2..Dobrze zrozumiałam??? Bo ja bez kawy...No i moim zdaniem mozesz zaczac spoojnie od 2 bo cycus zastapił 1 :-)
reklama
Podziel się: