reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko O Karmieniu Piersia I Butelka

aneta ja moge ci podeslac te masc:tak:kupilam sobie i tylko troszke zuzylama teraz lezy i sie marnuje :tak:ja jej po ciazy uzywalam a czy predzej mozna to nie wiem..a oslonki kupilam i nawet te najmniejsze byly za duze :szok:sutek wogole nie pasowal gubil sie :szok:nie uzywlam i nie zaluje:no::-D

reklama
SZMINKA - a pewnie podeslij jak nie potrzebna........tylko lepiej byloby przy okazji jakiegos spotkanka :-p, bo pewnie wiecej za przesylke dasz niz masc kosztowala :-D Poczytalam o tej masci i faktycznie i w ciazy i podczas karmienia :tak:
Oslonki ja przy Kubali tez chcialam kupic......ale to co ogladalam byly za male wszystkie a wiekszych rozmiarow nie mieli......dopiero teraz znalazlam :baffled:

aneta eeee z ta przesylka nie jest tak drogo ale ja bede w pl 20 czerwca no i jak tyle poczekasz to ok:tak:bedzie pretekst do spotkania:-Dchociaz mysle ze i bez pretekstu by dalo rade co???:-D

:-(Ja dzieweczynki bylam znowu u gin, bo od kilku dni czulam twarda gulke tym razem w lewej piersi, i nie wiedzialm czy to moze jakis gruczol czy zastój. okazalo sie niestety ze zastoj i dostalam kolejne opakowanie antybiotyku i dodatkowo witamine B6.:-( Musialam sciagnac ten zastoj i dalej mocno sie sciskac. Naszczescie pokarmu mam coraz mniej wiec tab dzialaja i mam je dalej brac. A w nastepny wtorek znowu do gin na kontrole. Wiec zapowiada mi sie komunia w bandazu zamiast staniku:no::-(

MONICZKO - przykro mi ze ciagle pod gorke :-(.....ale jeszcze tylko troszke i juz bedzie dobrze.

SZMINKA - nie wysylaj....poczekam do czerwca :-p Trzymam za slowo odnosnie spotkanka :-):tak:

ciekawa jestem jak u was z odstawianiem

rozumiem ze moniczka juz spoko, to kamien z serca..

koralku a jak to, to ty jeszcze karmisz?

a mi juz sie cycuchy powiekszaja znowu dla juniorka mojego :tak:

anetko ja bym na twoim miejscu poprosila o porade specjaliste laktacyjnego, opowiedziala jak bylo wczesniej z karmieniem...
moze poprostu od poczatku beda cie mieli na oku zeby nie popelnic poprzednich bledow... jesli dobrze pamietam to maly byl nie tak przystawiany i ty mialas pocharatane sutki a on sie nie najadal tak?

dobrze ze juz o tym myslisz... oby tym razem poszlo gladko :tak: bedziemy ci kibicowac.. no i teraz to tu jeszcze pare weteranek co przeciwnie nie moga dzieciaczkow odstawic... tak im dobrze idzie.. to moze wezma cie pod doradcza opieke :sorry2:

No ja licze kochane ze mnie pod doradcza opieke wezmiecie :-p:laugh2:
Wiesz KTOSIU - ja to do tych specjalistow laktacyjnych to sie poprzednio strasznie zrazilam.....przy Kubali 2 konsultantki laktacyjne, 3 pediatrow i polozna mowili ze jest dobrze przystawiony - slepaki :no: On mial buzie zapchana cyckiem i wygladalo ze dobrze bo cycki jak balony :sorry2:

A ja teraz juz tez mam powiekszone - prawieze od poczatku....a teraz znowu zaczynaja byc widoczne te wszystkie zyly ;-)

reklama
Anetko nie martw sie bedziemy cie wspierac, ja sie troche nameczylam to znam rozne sposoby na rozne problemy:laugh2::-p

M-ktosiu no u mnie juz w porzadku wkoncu, jeszcze mailam tylko wczoraj maly zastoj w prawej piersi bo mnie Ala kopnela przy przebueraniu ale juz po klopocie. Teraz moja Alusia co najwyzej lubi sie bawic moimi cycusiami (glaskac, calowac, ciagnac za sutka) jakby zapomnila do czego sluzyly:-D:szok:z nia szybko poszlo a ze mna to jak zwykle bylo pod gorke, ale juz jest ok dostalam okres i biore tab anty, wiec wracam do normalnego zycia HURA:-D

Do góry