Monika K-W
Fan(ka)
No 1 dzien nie karmienia za mnaAla zachowuje się zaskakująco dobrze. jak z rana wczoraj jej pokazlam ze cycusie sa chore i juz nie bede jej dawala, to poszlismy na dlugi spacer. A ptem ładnie zjadla obiad, dlugo bawila sie z mezem. Usnela o 20 i 22.30 przebudzila sie i wtedy chala cyca i troche zaczela sie zanosc z placzu. mlekanie chciala. Wkoncu jej dalismyu Viburcool i usnela ze mna w łozku troche jescze poplakiwala, ale juz nie obudzila sie cala noc do rnana. Wstala 6 i zaprowadzila mnie o 7 do kuchni zebym jej jesc dala. Gorzej jest ze mna. Po tych tab spadlo mi cisnienie ze prawie zemdlalam. Caly czas mnie mulilo i w nocy wymiotowalam. Tylko nie wiem czy po tab czy moze popomidorze. Bo teraz juz jest dobrze. Tylko strasznie mnie boli prawa piers, bo juz jest kwadratowa od pokarmu, tyle go mam:-no:,lewa w lepszym stanie bo zawsze tam mialam mniej pokarmu a Ala i tak ostatnio wolala jesc z prawej Dzwonilam do poloznej nie pozwolila mi ani kropli odciagnac tylko przykladac altacet i mocno sie sciakac 2 bandazami. Kurcze pewnie gdyby nie te imprezy okolicznosciowe to bym napweno jeszce pokarmila,ale chyba i tak dlugo wytrzymalam, biorac pod uwage te moje nieszczesne 8 zapalen persi;-)
Pysiu ja tez raczej nie mam duzych piersi i rodzilam przez cc. Wiec nastepnym razem napewno bedziesz karmic dzidzie. Powodzenia:-)
Pysiu ja tez raczej nie mam duzych piersi i rodzilam przez cc. Wiec nastepnym razem napewno bedziesz karmic dzidzie. Powodzenia:-)