reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko O Karmieniu Piersia I Butelka

reklama
|No właśnie chodziło mi o to ile tej kaszki po zrobienu dajecie, czyli na jekiej ilości mleka lub wody rozrabiacie? Ja też Pysiu na 100 ml mleczka sztucznego (karmię piersią:laugh2:), a na opakowaniu jestr naqpisane że w tym wieku to ze 160 ml się robi..!!!:szok: To więcej niż dorosły głęboki talerz by było....:eek::szok:

Ja kaszek i kleikow na gęsto nie daje (tylko ta ze sloiczka).....kleik dosypuje do butli mleka......tak okolo 2 miarki na 120-150 ml mleka.

czy jest jeszcze ktoś kto karmi tylko piersią? ja jeszcze tylko jabło skrobię łyżeczką a więcej nic:tak:

dziewczynki a moze ktoras wie jak zmniejszyc ilosc pokarmu, bo mnie normalnie zalewa. A jak zaczne sciagac do cna to bede miec jesczze wiecej a jak nie sciagne to mi zalega i dr twierdzi ze dlatego mam te zapalenia. A Ala juz niew potrzebuje tyle jak kiedys najda sie w 5 min bo mleko leci jak szalone nie tak jak kiedys ze ssala godzinei przysypiala:tak:

Z tego co mi wiadomo to nie zaszkodzi.....przeciez to naturalna herbatka...no i to mi lekarz mowił: pije sie zeby zmniejszyc laktacje jak za duzo mleka, albo przy odstawianiu od piersi:tak:

reklama
:szok:MONIKA - ta lekarka proponowała Ci tabletki na wstrzymanie laktacji? Lepiej naturalnie ją zmniejsz.....ona z pewnością mówiła o bromergonie...bo to z reguły sie stosuje. Ja kilka lat temu musiałam je brac jak mialam mlekotok z powodu zbyt duzego poziomu prolaktyny....te tabletki to niezłe g........ ja "chodziłam po nich po scianach".....miałam zawroty i okropne bóle głowy, zasłabniecia i straszne mdłości....nigdy w zyciu:no:

Do góry