reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko O Karmieniu Piersia I Butelka

reklama
No to Nata też taką plastelinę robi, a kiedys robiła lepsze, takie, co się na całej d**** rozwalały i to było chyba dla niej lepiej. A odkąd zjada coś innego niz mleczko, to dawno już takich nie widziałam. czyli, to znaczy, że taka plastelina, to dobrze?????

Madziallenko :-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2: u nas i pierdzioszki potrafia tak smierdziec

u nas kupy narazie sa nadal o konsystencji musztardy.. po marchewce byla taka bardziej marchewkowego koloru :tak:

no, i tak powinno być, dlatego sie już zaopatrzyłam w śliweczki i wieczorkiem ruszamy, bo teraz Nacie dałam przysmak na dobranoc. A tak przy okazji zakupów jedzonka, wiem, że na złym wątku pisze, ale w Carefurze jest promocja: jak sę kupi dowolne pampersay i 4 dowolne dania bobovity, kocyk sie dostaje w prezencie. Nic specjalnego, ładny, granatowy, a i tak trzeba dania kupować, więc dlaczego nie skorzystać. Kupiłam własnie dania mięsne po 5 miesiącu.

A tak tak dostałam maila z informacja na ten temat :tak: A jade dzis akurat do carrefoura:tak: Tyle ze ja dan z bobovity nigdy nie kupowalam jeszcze...ale moze sprobuje.....a papmersy tez potrzebne :tak:

Pysia dziękujemy za informacje - może też skorzystam ;-)bo i tak kupuje i tak a jak dają kocyk to fajnie :-)

U nas tez czasami plastelinka ale często jeszcze jajeczniczka :-D

No wlasnie u nas byl taki plastus (swietne okreslenie :-D Aneta) dzisiaj i mysle ze tak byc nie moze. Wole kupy rozpaprane po calej pupie mimo ze pracy przy nich duzo:szok:.

Dałam śliwkę i kupa poszła, aż miło było wycierać taką babraninkę, cho c mogłoby być bardziej, to jestem zadowolona, bo jej bardziej ulżyło, bo zrobiła wiecej, niż zawsze.

reklama
Wczoraj po twardej kupce podawalam caly czas mleko NAN i wlasnie przed chwilka wsadzilam malej palce w zakupkowana pieluche :szok:! Czyli po prostu Bebiko smaczniusie ale nam nie sluzy. Szkoda bo Martycha chetnie je pije :-(. Zostajemy przy NANie, ale najwazniejsze to ze nie musimy pic juz HA tylko normalne, z mala jest ok :tak:.
Aneta na odpowiednim watku pisalas ze kupilas Bebiko 2R i bedziesz od czasu do czasu podawac... Ja tez czasami dam malej Bebiko, bo jak raz na jakis czas dostanie to luzik ale czesciej nie da rady :no: niestety.

Do góry