reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko O Karmieniu Piersia I Butelka

reklama
A ja myślałam że te mleka wszystkie takie same - widzicie jakie wysublimowane gusta mają nasze dzieciaczki... ;-);-);-)Ja bym pewnie różnicy nie poczuła!!!!:-D

a ja dzisiaj małemu zapodłam piewrszy raz Beblon 2 ale zwykły nie HA. zobacze jak bedzie reagował i czy kupal będzie ok. Nie wiem czy dobrze zrobilam bo nie skonsultowałam tego z lekarzem ale może nic zlego sie nie wydarzy.

No nie wierzę.....zjadł 140 ml Bebiko 2:szok::szok::szok:

Aneta, rozmawiałamz lekarzem, wszystko w porządku. A jesli chodzi o jedzenie, to też jest OK. Mówiłam mu o Kubie i poweidział, że jak przybiera to dobrze, niepokoic może tylko zbyt duża rozbieżnośc w centylach, ale to znaczy, że będzie po prostu troszkę za długi względem wagi.

No to spoko PYSIU ze jest ok. A moze ten lekarz ma jeszcze rade na dluzsze spanie dzici w nocy :-D
No i z tymi centylami to ciekawe.....jeszcze zeby bylo smiesznie Kuba ma w ksiazeczce wpisane 24.07 74 cm wzrostu - po kretynka-pielegniarka mierzyc nie potrafi.......a to juz poza wszelkimi centylami chyba :-D

No nic....zakupilam Bebilon 2......zobaczymy jakie reakcje będą....

moj Kubus 3 tyg temu mial 69 cm ..

a co do jedzenia to Kuba roznie je ,, daje mu na zadanie ale w nocy wypije 210 ml zageszczone troszke kleikiem

tak to z rana jak wstanie tez roznie czasem 120 czasem 150 czasem 180
zalezy od niego czasami mu daje mleko to płacze wiec nic nie wypije
i nie wiem jak towje dzieciaczki moj kuba nie wypijhe ciepłego młeka musi być chlodne bo przy ciepłym, sie drze w niebogłosy

U nas mleczko musi być przyjemnie ciepłe, bo za ciepłe jej nie pasuje, to woli już chłodniejsze. Za to soczek może miec temperature pokojową,a herbatki muszą być ciepłe. Generalnie, jak cos jej nie smakuje, to woli trochę ciepłe. Nieraz, jak nie jest bardzo głodna, to mleka nie chce, ale jak z 10 minut postoi na szafie, to od razu jej sie chce jeść (takie przestygnięte, choć nie było bardzo gorące), więc jej takie daję, nie podgrzewam już.

reklama
pysia moj Kubulek to tez nie wypije takiego cieplego chyba ze tak jak mowisz postoi troszke i wtedy tak, i tez juz potem nie wypije ... a herbatke to tez taka chlodna pije ... kkiedys pił wszytsko cieple a teraz nie ... placze jak daje cieple moze to wina zabkow wychodzacych tak ostatnio sobie myslalam moze cieple mu podraznia dziaselka i dlatego woli chlodniejsze sama nie wiem ..

Do góry