reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko O Karmieniu Piersia I Butelka

Dusiu kaszka raczej nie przejdzie, tak było napisane bodajże na opakowaniu kubeczka... Ale musiałabyć sama spróbować.....:happy2:

A co do normalnej łyżeczki to nie próbowałam nigdy wcześniej - nawet nie mam odpowiedniej...

reklama
Czesc dziwczynki Ja swojej Aluni kaszke daje lyzeczka taka zwykla z canpola (tylko kaszka jest gesta - tak 120 wody 4 łyzki kaszki mleczno ryzowej o jakims smaku a moze wiecie jaka proporcja bylaby na butelke??) i zupki tez. Ale nad kaszka zaczynam sie zastanawiac czy nie robic żadszej i nie dawac butekka tylka ze smoczkeim 2, bo normalnie nie nadażam jej dawac, bo dostaje kaszke po kapieli, a wtedy jest szczegolnie glodna, wiec sie denerwuje jak za wolno :-D.

Kuba podniosł ogromny wrzask glodowy, a ja sie zastanawiam o co cho........przeciez troszke ponad godzine temu dostał mleczko.....hahaha dostał ale bez kleiku :sorry: Jak dostaje bez to zaraz jest glodny :dull: Dzisiaj bede zamawiac mleko, to zamowie nastepne, wykoncze to co mam i 2 zaczne podawac.....glodomorek glodny ciagle...

Wczoraj poszłam kupic Nikodemowi mleko a tu zdrożało o 7zł :szok: u mnie na osiedlu tylko w jednym sklepie jest i kosztuje teraz 42zł a kosztowało 35zł.

HANIU - tak zamawiam w aptece internetowej. U nas w super-pharmie za enfamil placilismy 26,50, a w tej internetowej 20,50 (niedawno bylo 20 ale zdrozalo).....zamawiam zawsze wiecej wiec transport kurierem gratis i bardzo szybko wysylaja, poza tym mozna zaplacic on-line kartą kredytową. Dla mnie super wygodne i tańsze :-)

Apteka Internetowa Vena-Vita

O to fajnie Anetko :tak:to rzeczywiście się opłaca a ile gramów ma to mleczko jeśli można wiedziec.:happy:

reklama
Do góry