reklama
C
claudia4you
Gość
Claudia a jak odciągasz całą dobę to gdzie wtedy trzymasz mleko, w lodówce czy na zewnątrz. Bo ja też tak będę próbować ale wydaje mi się że jak mleko będzie w lodówce to niezbyt potem do niego dociągać ciepłe. Napisz mi proszę to jutro będę jechać "na ręcznym" :-) bo nie mam laktatora.
wiesz co ja odciągam , wkładam do lodówki potem przy kolejnym razie wyciągam i do tego zimnego dolewam
już wiele razy tak mieszałam i Miśkowi nic nie było
szczególnie teraz kiedy mi tego mleka mało leci i nie łatwo jest butelkę całą napełnić....
a jak już uzbieram cały dzień to podpisuję datę i zamrażam sobie ....
wczoraj udało mi się tylko 150 ml ściągnąć od 16:00 do rana ;-)
jak Miśkowi nie będzie smakowało to trudno..
nic się nie stanie - to mam na wszelki wypadek
ariska, myślę, że on za dużo je jednak.
skoro mu się ulewa...
ale to nic jak już będziemy w domku to ja sobie będę karmić i ja zadecyduję co dla niego dobre
a jak będzie trzeba dokarmiać to trudno :-(
cały czas jednak walczę , aby mleczka było więcej i aby miał jak najwięcej mojego:-)
b_iala
Fanka BB :)
monia-t , ja wkładam butelke ( mam takie specjalnie do mrozenia) do zimnej wody i sie rozmraza tak najlepiej.. jak wiem ze gdzies rano wychodze to wieczorem wstawiam do wody( albo podczas któregos no nocnego karmienia wyjmuje i wkładam.. dosc szybko sie rozmraza
claudia--- ty odciagasz pokarm.. a stosujesz sie do diety?? czy jesz juz wszystko.. bo zeby Twoje mleczko pózniej dla michasia kolek niespodowowało jesli wsuwasz juz wszytsko..
mój Kubus je teraz 150ml( ma 2 miesiace) tak na raz
claudia--- ty odciagasz pokarm.. a stosujesz sie do diety?? czy jesz juz wszystko.. bo zeby Twoje mleczko pózniej dla michasia kolek niespodowowało jesli wsuwasz juz wszytsko..
mój Kubus je teraz 150ml( ma 2 miesiace) tak na raz
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
A ja mam do Was takie pytanie... Tyle się mówi, żeby nie mieszać mleka odciąganego o różnych porach dnia, albo po dużych odstępach czasu - DLACZEGO?
C
claudia4you
Gość
b_iala
jem już dużo rzeczy jak karmiłam go w szpitalu
próbowałam pomidorów, sera, mizerii, budyniu.........
póki co małemu nic nie jest
ale uważam przede wszystkim na gazowane i na potrawy wzdymające - kapusta , groch, fasola :-)
a przecież nie będę cały czas na diecie ;-)
mleczko mam awaryjnie, mam nadzieję, że nie będę musiała z niego korzystać ;-)
jem już dużo rzeczy jak karmiłam go w szpitalu
próbowałam pomidorów, sera, mizerii, budyniu.........
póki co małemu nic nie jest
ale uważam przede wszystkim na gazowane i na potrawy wzdymające - kapusta , groch, fasola :-)
a przecież nie będę cały czas na diecie ;-)
mleczko mam awaryjnie, mam nadzieję, że nie będę musiała z niego korzystać ;-)
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Kate, ale właśnie dlaczego nie można mieszać powyżej 12 godzin? Ja na przykład ściągam tylko i wyłącznie w nocy i rzadko udaje mi się ściągnąć ponad 100ml...
reklama