reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o karmieniu: piersią, butlą..........

Malta jak mu się chce pić do dostaje wodę z glukozą, moja siostra też tak dawała i w szpitalu tak samo nam mówili. Zresztą wszyscy których znam jak mieli małe dzieci to do picia dawali wodę z glukozą, takim maluchom. Herbatek na razie nie daję, jest tylko na piersi więc nie widzę potrzeby, tak myślę dopiero od 3-4miesiąca zacząć wprowadzać herbatki i soki.

Ostatnia edycja:
reklama
wczoraj prof powiedzial mi, zebym sobie nie dala wmowic ze mam malo pokarmu - skoro centylowo jest okey tzn. ze jest ok - pisze w skrocie.
chowam dziecko a nie tucznika :) wiec wzielam na luz:)

juchu.. mysle ze zwykła woda tez by mu smakowała.. jeszcze chyba nie ma az tak poczucia smaku rozwnietego.. a pewnie po takim dodawaniu glukozy.. bedziesz pózniej musiała wszystko słodzic..

Dziewczyny
w czym najlepiej mrozić pokarm?
oprócz woreczków, bo to strasznie drogo wychodzi, bo one są jednorazowe prawda??

claudia ja nie pomoge bo mam takie ze mozna smoczek wkrecic i mały juz moze pic. ale niestety nie do kupienia w Polsce

reklama
Dzięki dziewczynki ale mam jeszcze jeden problem
mały już wazy 5200 i nie wiem co dalej

strasznie go rozpychają :-(
jak ja sobie w domu poradzę, on podobno zjada po 200ml na raz niekiedy
próbowałam to mleko co mu dają - sam cukier ...
jestem załamana
nie wiem jak to będzie jak wróci do domu:-(

Do góry