ja mam coraz bardziej dosyć karmienia piersią, tzn chcę bardzo karmić małą ale coraz mi trudniej to przychodzi. Zośka possie cyca przez chwilę (przystawienie do lewej piersi nadal strasznie mnie boli), później wypluwa, dalej jest straszny ryk, nerwy, czerwona ze złości buzia ze nie może złapać ponownie. Już nie wiem co mam robić. Ostatnio dałam jej smoczka i chyba przez to ssanie się pogorszyło, nagle nie potrafi dobrze cycka złapać. A smoczek i tak jej nie smakuje!!!
Czy u Was też tak jest że dziecko pośsie chwilkę, moze z 10 minut a później robi sobie przerwę na drzemkę i za pół godziny znów chce cyca?
czytałam trochę informacji z linka podanego przez Eewcię i jeszcze bardziej się zdołowałam, bo juz sama nie wiem co robię nie tak przstawiając małą... tam trafiłam na tą stronę
Komitet Upowszechniania Karmienia Piersi
Czy u Was też tak jest że dziecko pośsie chwilkę, moze z 10 minut a później robi sobie przerwę na drzemkę i za pół godziny znów chce cyca?
czytałam trochę informacji z linka podanego przez Eewcię i jeszcze bardziej się zdołowałam, bo juz sama nie wiem co robię nie tak przstawiając małą... tam trafiłam na tą stronę
Komitet Upowszechniania Karmienia Piersi