E
eevciaa
Gość
Widze ze nie jestem sama z tym ze mala woli jedna piers od drugiej. Mi ciezko jakos bylo ja przystawiac do prawej i jej bylo niewygodnie... czesciej wiec dawalam lewa- efekt taki ze z tej prawej leci tylko 40ml... No ale chyba mamy przelom- pokombinowalam z poduszkami i teraz malej jest wygodnie i chetnie z niej pije! Tak wiec przystawiam teraz glownie do niej zeby sie wyrownalo...
Co do jedzenia to ja jem wszystko, oprocz pieczonego, fasoli, pikantnych rzeczy. Slodyczy sobie nie odmawiam- jem je po troszce... W ciazy balam sie jak to bedzie na diecie ale postanowilam jesc normalnie i widze ze to byla dobra mysl! Ja jestem zadowolona i dzidzia rowniez ;-)
Nie wiem czy znacie ta stronki, ja je znalazlam dzis przypadkiem, poczytalam i sporo sie dowiedzialam!
Doradca laktacyjny - Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl
Komitet Upowszechniania Karmienia Piersi
Co do jedzenia to ja jem wszystko, oprocz pieczonego, fasoli, pikantnych rzeczy. Slodyczy sobie nie odmawiam- jem je po troszce... W ciazy balam sie jak to bedzie na diecie ale postanowilam jesc normalnie i widze ze to byla dobra mysl! Ja jestem zadowolona i dzidzia rowniez ;-)
Nie wiem czy znacie ta stronki, ja je znalazlam dzis przypadkiem, poczytalam i sporo sie dowiedzialam!
Doradca laktacyjny - Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl
Komitet Upowszechniania Karmienia Piersi