reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o karmieniu: piersią, butlą..........

sa woreczki w tesco 40 szt. po 24 zl - chcialam kupic ale jak ja mam zapelnic te 40szt :) :) skoro mam problemy ale pochwale sie, ze wlewam w siebie duzo wody i jest lepiej dzidzia sie najada i jest duzo spokojniej. ufff

reklama
ja na razie nie kupuje nic
muszę poczekać aż najdzie mi pokarm
a u nas tesco nie ma

to piszecie , że picie wody pomaga??
tylko że u Was są dzieci a ja jestem sama
jak był mały to miałam dość pokarmu a nic nie robiłam
nie wiem czy to wszystko się tyczy matek które jadą na samym laktatorze........

claudia, bo oni nie mają tego w aptece na stanie, tylko w hurtowni :-) U mnie w aptece też nie mieli, musiałam zamówić na stronie i dopiero im przywieźli :-) A w aptece jak zapytałam o pojemniki, to pani TAAAKIE oczy i że nie, nie mają czegoś takiego, a następnego dnia już mieli :biggrin2:

claudia, bo oni nie mają tego w aptece na stanie, tylko w hurtowni :-) U mnie w aptece też nie mieli, musiałam zamówić na stronie i dopiero im przywieźli :-) A w aptece jak zapytałam o pojemniki, to pani TAAAKIE oczy i że nie, nie mają czegoś takiego, a następnego dnia już mieli :biggrin2:

dokładnie

a ile wynoszą koszty przesyłki?

claudia, nie płacisz za przesyłkę - szukasz, co chcesz kupić, dodajesz do koszyka i później zaznaczasz, w której aptece chcesz odebrać. Zamówienie jest do odebrania w 24 godziny po złożeniu :-) Jest to niesamowicie wygodne, bo ja tą aptekę mam niemalże pod domem, więc zamawiam na stronce, a następnego dnia maużon odbiera ;-)

claudia, nie płacisz za przesyłkę - szukasz, co chcesz kupić, dodajesz do koszyka i później zaznaczasz, w której aptece chcesz odebrać. Zamówienie jest do odebrania w 24 godziny po złożeniu :-) Jest to niesamowicie wygodne, bo ja tą aptekę mam niemalże pod domem, więc zamawiam na stronce, a następnego dnia maużon odbiera ;-)
oooo
superancko
to ja chyba sobie zamówię nawet te pojemniki

czyli zawsze jest to do 24 godzin??
jeżeli tak to fajnie

Tak mają w regulaminie, że 24h po złożeniu zamówienia jest ono do odbioru. Dużo rzeczy już sobie tak zamawiałam i jestem bardzo zadowolona. Do tego załóż sobie kartę i będziesz zbierać punkty za zamówienia. Jedyny warunek to taki, że musisz jednorazowo złożyć zamówienie za minimum 20zł, ale przy dzieciach to nietrudne, bo same witaminki czy płyn do kąpieli kosztują więcej...

A ja mam pytanie do mamuś, które regularnie odciągają pokarm. Jak wam się ustoi mleczko w butelce, to dużo macie tej gęstej śmietanki na wierzchu? Bo ja mam cienką warstwę na górze, a niżej są takie blade siurki, pewnie to mleczko pierwszej fazy, wodniste i rzadkie...

reklama
Claudia- Ciesze sie ze postanowilas odciagac mleczko! Napewno Ci sie uda rozbujac laktacje- podobno mozna ja przywrocic nawet po kilku tygodniach przerwy. Byc moze o tym wiesz ale ja tylko dodam od siebie ze ponoc pomaga tez patrzenie w trakcie odciagania pokarmu na zdjecie dziecka. Powodzenia kochana.

Do góry