reklama
C
claudia4you
Gość
na razie to po tym karmi cisza
udaje mi się za te całe pół godziny odciągnąć kilka kropli, nie wiem jak będzie dalej
ciężko jest tak odciągać co 3 godziny, np planuję wyjazd do Zabrza w tym tyg i jak mam odciągać pokarm w autobusie na przykład?
zobaczymy jak będzie , stresuje mnie to
musiałabym chyba strasznie intensywnie pomyśleć o małym to jeszcze z tydzień temu to pomagała a teraz już nie
czuję się czasem jakbym nigdy nie miała dziecka - dziewczyny okropne uczucie
udaje mi się za te całe pół godziny odciągnąć kilka kropli, nie wiem jak będzie dalej
ciężko jest tak odciągać co 3 godziny, np planuję wyjazd do Zabrza w tym tyg i jak mam odciągać pokarm w autobusie na przykład?
zobaczymy jak będzie , stresuje mnie to
musiałabym chyba strasznie intensywnie pomyśleć o małym to jeszcze z tydzień temu to pomagała a teraz już nie
czuję się czasem jakbym nigdy nie miała dziecka - dziewczyny okropne uczucie
C
claudia4you
Gość
Claudia dasz radę. Wierzę w to. Odciągaj ile się da. Ja też byłam podłamana na początku ale potem się rozbujało i przed chwilą odciągnęłam 350 ml. Ja za Ciebie trzymam kciuki.
dzięki
a ty jeszcze dodatkowo karmisz piersią tak?
jak ja karmiłam piersią to też dawałam radę odciągać i to coraz więcej
ale jak małego nie ma to ciężko kilka kropli wydusić :-(
mam juz tego dość i nie wiem skąd brać siły na to wszystko
Claudia - nie przejmuj się, że teraz słabo leci. to kwestia kilku dni i będzie lepiej. co do częstotliwości, to nie musisz odciągać co 3 godziny. Ważne żeby w miarę regularnie jak raz odciągniesz po 2 godzinach a potem po 4 nic się nie stanie.
-------------------------------------
mi się chyba robi zastój w prawej piersi, czyli tej ktorej dziecko nie jada. odciągam laktatorem ale chyba nie dość dobrze, bo mam z boku taki nieregularny guzek....
-------------------------------------
mi się chyba robi zastój w prawej piersi, czyli tej ktorej dziecko nie jada. odciągam laktatorem ale chyba nie dość dobrze, bo mam z boku taki nieregularny guzek....
Ostatnia edycja:
C
claudia4you
Gość
Claudia ja nie karmię piersią tylko podaję to co odciągam. Podgrzewam i daję z butli.
aha wogóle do cyca nie dostawiasz?
dziewczyny ja po całym dniu mam pusty laktator , nic nie leci , nic
karmi - cała butelka nic nie dało
reklama
AsiaK.
Fanka BB :)
nulini ja tak mam - cienka warstewka "smietany" a potem tak jak piszesz "siurki" to chyba ma tak bycTak mają w regulaminie, że 24h po złożeniu zamówienia jest ono do odbioru. Dużo rzeczy już sobie tak zamawiałam i jestem bardzo zadowolona. Do tego załóż sobie kartę i będziesz zbierać punkty za zamówienia. Jedyny warunek to taki, że musisz jednorazowo złożyć zamówienie za minimum 20zł, ale przy dzieciach to nietrudne, bo same witaminki czy płyn do kąpieli kosztują więcej...
A ja mam pytanie do mamuś, które regularnie odciągają pokarm. Jak wam się ustoi mleczko w butelce, to dużo macie tej gęstej śmietanki na wierzchu? Bo ja mam cienką warstwę na górze, a niżej są takie blade siurki, pewnie to mleczko pierwszej fazy, wodniste i rzadkie...
claudia - jestem tego samego zdania co joasiab. grunt to chciec, bo polowa sukcesu to dobre nastawienie i wiara, ze sie uda! ja majac dziecko w domu poptrzebowalam 2 pelnych dni by ponownie sie mleko pojawilo a 4 by sie dziecko najadlo...