ja to nadal mam mały problem z odciąganiem :-(
mało tego leci....
A może masz do d... ten laktator?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja to nadal mam mały problem z odciąganiem :-(
mało tego leci....
ja własnie nie wiem kiedy mam kontrole. Połozna ma byc u nas jutro dopiero, mam nadzieje, ze cos i na ten temat powie. A Wy skad wiedzialyscie kiedy pojsc na wizyte? mnie w szpitalu nic na ten temat nie mówili... Moze to głupie pytanie, ale ja jestem nie zorientowana... Mąz wczoraj zgłosił Ale w przychodni, ale nic mu nie powiedzieli.
Dziewczyny, a waszym maluchom tez sie tak ulewa? Bo mój niby ma refluks ale fizjologiczny i po kazdym karmieniu tak ulewa ze ani go przewinąc ani ubrac np. na spacer bo wszystko mokre. Cały czas chodzi w sliniaku a i tak ciuchy zmieniam conajmniej raz dziennie. No masakra.. Jeszcze teraz od 2 dni che zeby go caly dzien nosic na rekach najlepiej bo jak nie to ryczy. A wieczorem wczoraj dostał 1 raz kolke. Jestem załamana.