ariska
Fanka BB :)
robiłabyś mu krzywde jakby butle dostawał co godzine czy dwie ale piersią nie zrobisz mu krzywdy i tak jak malutka pisze może mu się poprostu chce czasem tylko napić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tak miałam przy Filipku. Po dwóch miesiącach karmienia mieszanego zaczął mi płakać i wykręcić się od piersi. No i odpuściliśmy. Ty natomiast karm tak długo jak długo się da, a jak już się całkiem zbuntuje to trudno. Pomyśl jednak o tym, że mimo wszystkich przeciwności walczyłaś o to karmienie i Twoje dzieciątko dostało od Ciebie wszystko co najlepsze.U nas karmienie piersai to sie powoli robi koszmar....przystawiam BArtusia w piersiach mleczko jest a On sie wije,kreci,placze a wrecz piszczy i wrzeszczy,nastepne karmienie jest ok a potem znowu powtorka,masakra.....cos czuje ze mleczko w koncu mi zaniknie:-( i zostanie sama butla...
Claudusia a jak go wybudzasz to dojada jeszcze czy śpi tak mocno, że nic nie pomaga? Dużym plusem tak częstego karmienia jest to, że pewnie laktacja to Ci się teraz rozrusza na maksa.mój wstawał co 2 godzinki dzisiaj kurczę nie wiem co zrobić aby więcej w nocy jadł i dłużej, bo chyba się nie najada skoro częściej wstaje
przysypia przy piersi
popros pediatre o recepte na 1 puszkę mleka bebilon pepti ( akurat ja podawałam ) ale są inne ariska chyba wymieniła... bedziesz miała na wszelki wypadek pod ręką.. co do rozszzania diety przy skazie to ja nie czekałam tak długo... dziewczyny jakie mleko można podać dziecku które jest wyłącznie na cycku w razie czegoś ... oczywiście poza moim odciągniętym ... i ma skazę
co do rozszerzania diety to mi neonatolog powiedziała że u dzieci wyłącznie na cycu dopiero w/po 6mż rozszerzamy :/ ale sama nie wiem czy tak długo będę czekała
Claudusia a jak go wybudzasz to dojada jeszcze czy śpi tak mocno, że nic nie pomaga? Dużym plusem tak częstego karmienia jest to, że pewnie laktacja to Ci się teraz rozrusza na maksa.