reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o karmieniu naszych maluszków

reklama
Anisen, pewnie ze bawarka nie rozkręci laktacji :-) Ale te wszystkie herbatki tez nie! pije od miesiąca regularnie i jest tak samo. Tzn, mała na szczęście sie najada :-)

a tak apropo herbatek...
jakie pijecie ? bo ja próbowałam już z herbapolu, teraz piję z hippa - wszystkie takie w woreczkach do zaparzania. W sumie już mnie wkurza ten smak ziół :baffled:

Bebzonik ja to tych herbatek juz w ogóle nie piję, jedynie po Karmi zauważyłam, że piersi są jakby pełniejsze, po po tych herbatkach to zero różnicy

Dziewczyny, potrzebuje jakiegoś małego opakowania mleka na czarną godzinę, żeby mogło sobie stać i czekać, czy takie coś by się nadawało? pierwszy raz widzę gotowe, co o tym sadzicie? I czym się rózni HA od zwykłego?
Mleko Nan Pro HA 1, płyn, 90 ml - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
Mleko Nan Pro 1, płyn, 90 ml - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
Gerber 1 RTF, mleko początkowe dla niemowląt, od urodzenia, 90ml - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie

HA jest hipoalergiczne. Takie gotowe mieszanki wychodzą dość drogo, lepiej kupić w kartoniku małym MM w proszku i samemu robić w domu.

Ostatnia edycja:
Ja pije zwykle herbaty owocowe, hippa laktacyjna raz dziennie a dzis sobie wypije szklaneczke piwa grzanego z sokiem malinowym dla zdrowotnosci. To sie wypowiem czy działa bo piwa ogólnie nie lubię. Chociaż kryzysów narazie nie mam.

ale mi smakana browarka zrobilyscie.
A na grzane winko to już wogóle.

Gośka
jeśli potrzebujesz tlyko żeby spróbować i mieć w razie czegotoja najbardziej kup taką buteleczke, one są ok. Moja jadła bebilona w spzitalu takiego i enfamil.

klementyna
ale miałaś farta z tym gerberem, widziałam już ta cene wcześniej aleciągle było niedostępne.

ja herbatki na laktacje tez nie pije, czasami wypije tylko sam koperek z rumiankiem

Ech ja grzańca nie mogę:-( i tak bardzo bym sobie Martini wypiła:sorry2:
A ja znów mam problem bo Bartek ostatnio coś mi bardzo ulewa.Po karmieniu jak mu się odbije to zaraz po tym tak mu czasem chlusnie że całą mnie i na podłoge poleci.Czasem też juz jak lezy kilkanaście minut po karmieniu także mu z buzi sporo wyleci mleczka.Nie wiem co o tym mysleć bo bywa tak prawie co drugie karmienie jak dłużej przy cycu polezy,hmm może za duzo je no ale jak mu chce zabrać to płącz jest:baffled:

reklama
Do góry