witajcie,
wlasnie ja tez zawsze malo pilam, nie mialam specjalnie potrzeby! od porodu wszystko sie zmienilo, zaczynam sie zastanawiac czy to nie jakies picie na tle nerwowym, albo jakis psychiczne uzaleznienie
) hihi
od wczoraj moze ciut lepiej z moim pragnieniem, wydaje mi sie ze to chyba jakas huśtawka hormonów, a moze coś od tarczycy. no chyba ze pije by nie myslec o jedzeniu - jem mniejsze porcje ale co 2,5 godz. kolacja ok 19:30 i do rana tylko pije. nie jem specjalnie slodyczy, ale na jogurt i herbatnik sie skusze!
aniawos
a czy dzieci maja uczulenia na mleko od razu? bo mala ma 13 dni i nie widzę uznak uczulenia na mleko (pije herbate z mlekiem, jakis jogurt, mleko waniliowe, serki wiejskie) czy jak jej nic teraz nie jest to znaczy ze tak juz moze zostac??
np Dzis jest godz 10, a ja wypilam juz 2 szkl do sniad, i szklanke wody z sokiem, w nocy wypilam ponad pól litra na bank bo mialam herbate przelana do butelki 0,5 litrowej z dziubkiem - taka ciagne podczas karmienia, jak mnie suszy!
hihi a jeszcze caly dzien przed nami!!! wiec jeszcze ugotuje kompot z jablek!
i wypije i zjem jablka ugotowane, Surowych chyba nie mozna??
u nas kupy dosc czesto idą, 10 pampersów schodzi mi, bo Mala czasem przy zmianie kupe dorabia i jeszcze sika!!! ostatnio tak 2 pampy nam zalatwiła... baczki tez puszcza i jak wtedy nie marudzi!!! wiec ogolnie nie ma co narzekac!
czasem jak sie pręży to tez masaz brzucha i przyginanie kolanek do brzucha, na brzuch jej nie daje bo pepek nie odpadl jeszcze...
Jestesmy tylko na cycu i nic wiecej jej nie daje.
Bluetooth dzieki za nazwe tego preparatu na kolki - wiem ze on jest tylko w niem aptekach, moze kiedys trzeba bedzie kupic, a Ty Malej nie karmisz tylko cycem? musisz dokarmiac?
cytrusów nie jada sie przy karmieniu, bo alergizuje mocno dzieciaki, choc pewnie nie kazde!
pozdro