reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko o karmieniu dziecka

Nadineczka, chupki kukurydziane dopiero wtedy, jak mala bedzie umiala gryzc. Teraz jest zdecydowanie za wczesnie. Nie sluchaj rad tesciowej. Kiedys sie zupelnie inaczej karmilo. Poki karmisz piersia nic dodatkowego nie dajesz. A potem dopiero kaszki, pierwsze owoce.

reklama
moje malenstwo 3.8kg w tej chwili zjada 100-130ml co 4 godziny ale najczesciej jest to wlasnie 130ml zadko sie zdaza ze zjada mniej.

Moja cztery godziny to jeszcze nie wytrzymała:( W nocy to tak dwa razy i jeść woła:tak:A w dzień to tak co 3godz 120ml, chciałam zacząć podawać już dla 3 miesięcznego dzidzia 150ml bo myślałam że przerwy będą dłuższe , ale nadal chciała jeść co 3 godz :baffled: więc wróciłam do 120ml:tak:

ja już tak oglądam te wszystkie kaszki, jabłuszka tak już bym chciała dawać jej coś innego niż cycola ...
a tu jeszcze co najmniej miesiąc grr

Przecież pisały dziewczyny że doktorek powiedział że jabłuszko można po 3 miesiącu:) Ja napewno zapakuję bo moje dziecię chyba na mleku długo nie pociągnie:)

reklama
a ja jeszcze o tym nie myślę :-D jakoś mi sie nie spieszy jeszcze mój na cycuchu to może jeszcze później wiec jeszcze sobie poczeka ;-)

Do góry