reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o karmieniu dziecka

dziewczyny jakie butelki polecacie do karmienia? my aktualnie uzywamy tommee teeppe ale zauwarzylam ze w nocy mala szybko sie meczy i nie zjada calej porcji i zasypia,budzi sie potem po 2,5-3h z krzykiem bo taka glodna. i etraz nie wiem czy zmienic smoczki tylko na jakies dla dzieci starszych czy wogule butelke? wczesniej pilysmy z aventu ale przy niiej tez zasypiala...mamy butelkowe pomóżcie:-)

Może avent? Moja starsza ją lubiła

reklama
to ja z innej bajki...na kompletne zatrzymanie laktacji położna zaleciła picie szałwii...jakiś czas piłam ale cycki od początku były sflaczałe...dzisiaj naciskam a tam kropelki mleka... i co dalej pić? flaki są, nie bolą...???

a co do smoczków...Jaśod 3tygodnia na avencie...2! nie krztusił się ani nic więc chyba ok - teraz kupilam 3 i czekam:p

Ostatnia edycja:
Czechow, glodnemu chleb na mysli! :-D

Przez grzeczność nie zaprzeczę ;-)

to ja z innej bajki...na kompletne zatrzymanie laktacji położna zaleciła picie szałwii...jakiś czas piłam ale cycki od początku były sflaczałe...dzisiaj naciskam a tam kropelki mleka... i co dalej pić? flaki są, nie bolą...???

a co do smoczków...Jaśod 3tygodnia na avencie...2! nie krztusił się ani nic więc chyba ok - teraz kupilam 3 i czekam:p

Ja też mam miękkie piersi a mimo to wiem że mam sporo mleka.

ojej a ja myślałam ze szałwia to hamująco na mleczko działa :-O
na mnie działa kieliszek szampana...co prawda mam mleczko z ilością ok ale po szampanie to jest nawał już po 2 godzinkach
zreszta nie wierzę w te wszystkie specyfiki na laktacje...
na mnie działaja napoje gazowane (NP.WODA) lub wysoko zmineralizowane...ALE PODOBNO ICH NIE MOZNA PIĆ PRZY KARMIENIU PIERSIĄ ;-)

reklama
dziewczyny jakie butelki polecacie do karmienia? my aktualnie uzywamy tommee teeppe ale zauwarzylam ze w nocy mala szybko sie meczy i nie zjada calej porcji i zasypia,budzi sie potem po 2,5-3h z krzykiem bo taka glodna. i etraz nie wiem czy zmienic smoczki tylko na jakies dla dzieci starszych czy wogule butelke? wczesniej pilysmy z aventu ale przy niiej tez zasypiala...mamy butelkowe pomóżcie:-)
Ja mialam ten sam problem z moja Ala. Przy Avencie i dr. Brownie zasypiala w nocy nie dojadala do polowy nawet. Polecam osobiscie Nuki.rozmiar 1 0-6 miesiaca. U nas sprawdzaja sie rewelacyjnie.

Do góry