reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko nt. porodu - położna, rodzinny, cesarka itp.

Niczka,
ja wybrałam sobie konkretna położną i akurat u niej są takie napięte terminy. Czytałam też na forum gazety wyborczej, że położne na Solcu w marcu w większości są pozajmowane, może w innych szpitalach jest inaczej. Ja będę jeszcze chciała obejrzeć szpital im. Orłowskiego i pogadać z jakąś położną, tam gdzie rodziłam Olę. Podobno jest też po remoncie.

reklama
ja swojemu M tez powiedzialam ze na pewno uslyszy ode mnie niezlą wiązankę:-). To sie obruszyl i powiedzial ze on w takim razie nie chce byc przy porodzie skoro mam go wyzywac hi hi hi:-D

M_KTOSIA i dziewczyny, ja wczoraj mialam pierwsze zajecia gimnastyczno-relaksacyjne w szkole rodzenia. I musze powiedziec, ze bylo super!!! I cwieczenia na pilce tez byly :-) , nie tylko podskakiwanie, ale rozne krecenia i poruszania biodrami, no i takie ktore robilo sie z M.
I przyznaje, ze te cwiecznia z pilka bylu najprzyjemniejsze!:-D :-D

bno a moja dzidzia wczoraj szalala caly dzien i wieczor jak oszalala:tak: :tak: :tak: kolezanka mi mowila ze jak jest taka nerwowa to mam sie napic melisy...? myslicie ze byla nerwowa albo tylko dopisywal jej humorek:-D :-D :-D

W szpitalu na Madalinskiego w W-wie np, tam gdzie sa zajecia szkoly rodzenia jest lista poloznych i ich telefony...Poza tym na stronie internetowej szpitala zdaje sie tez...Mozna chyba tez po prostu zadzwonic do szpitala to pewnie poinformuja albo pokieruja w odpowiednie miejsce...tak mysle..:-)

Moj synus tez caly czas skacze jak szalony :-D , przeciaga sie, wypina, napręża:szok: Nawet wczoraj jak w szkole rodzenia cwiczylam to sie ani na chwile nie uspokoil...:-)

Ale tak jak polozna powiedziala - jak skacze to rozwija sie motorycznie, wiec wszystko w jak najlepszym porzadku.....
Niech sobie skacze do woli - moze po urodzeniu zacznie biegac....:-D :-D :-D

reklama
Do góry