reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko nt. porodu - położna, rodzinny, cesarka itp.

Niczka,
ja wybrałam sobie konkretna położną i akurat u niej są takie napięte terminy. Czytałam też na forum gazety wyborczej, że położne na Solcu w marcu w większości są pozajmowane, może w innych szpitalach jest inaczej. Ja będę jeszcze chciała obejrzeć szpital im. Orłowskiego i pogadać z jakąś położną, tam gdzie rodziłam Olę. Podobno jest też po remoncie.

reklama
ja swojemu M tez powiedzialam ze na pewno uslyszy ode mnie niezlą wiązankę:-). To sie obruszyl i powiedzial ze on w takim razie nie chce byc przy porodzie skoro mam go wyzywac hi hi hi:-D

M_KTOSIA i dziewczyny, ja wczoraj mialam pierwsze zajecia gimnastyczno-relaksacyjne w szkole rodzenia. I musze powiedziec, ze bylo super!!! I cwieczenia na pilce tez byly :-) , nie tylko podskakiwanie, ale rozne krecenia i poruszania biodrami, no i takie ktore robilo sie z M.
I przyznaje, ze te cwiecznia z pilka bylu najprzyjemniejsze!:-D :-D

bno a moja dzidzia wczoraj szalala caly dzien i wieczor jak oszalala:tak: :tak: :tak: kolezanka mi mowila ze jak jest taka nerwowa to mam sie napic melisy...? myslicie ze byla nerwowa albo tylko dopisywal jej humorek:-D :-D :-D

W szpitalu na Madalinskiego w W-wie np, tam gdzie sa zajecia szkoly rodzenia jest lista poloznych i ich telefony...Poza tym na stronie internetowej szpitala zdaje sie tez...Mozna chyba tez po prostu zadzwonic do szpitala to pewnie poinformuja albo pokieruja w odpowiednie miejsce...tak mysle..:-)

Moj synus tez caly czas skacze jak szalony :-D , przeciaga sie, wypina, napręża:szok: Nawet wczoraj jak w szkole rodzenia cwiczylam to sie ani na chwile nie uspokoil...:-)

Ale tak jak polozna powiedziala - jak skacze to rozwija sie motorycznie, wiec wszystko w jak najlepszym porzadku.....
Niech sobie skacze do woli - moze po urodzeniu zacznie biegac....:-D :-D :-D

reklama
Do góry