reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko na temat spacerówek !

dokladnie, co do tych kubełków, znam dużo dzieci co wolą i chcą tylko w takich, moze to kwestia tez tego, zemamy je woziły w foteliku na stelażu, choc to niezdrowe dla kręgosłupa, ale co zrobic jak maluch wyje w iebogłosy w gondoli itp.? :) sama mialam do czynienia ze spacerówkami quinny i te mogę polecic, zreszta nie tylko ja

reklama
mnie zdaza sie wozic dziecko w foteliku, ale bardziej mi sie wydaje ze w kubelkach wola jezdzic dzieci co dlugo w domu siedza w lezazkach , bujeczkach itp bo one sa tak wyprofilowane, w murze tez jest taki troche kubelek i jakos nie widze w tym nic zlego...

Chciałabym kupić nową spacerówkę, jednak nie potrafię znaleźć odpowiedniej dla siebie.. Może polecicie mi coś, co spełniało by moje "życzenia"? Otóż chciałabym, żeby:
- siedzisko było przekładane, ze względu na to, że czuje się bezpieczniej, kiedy córka jedzie przodem do mnie,
- siedzisko było rozkładane, dlatego, że malutka lubi jeszcze na spacerach dużo sypiać ;)
- spacerówka była stosunkowo nie za ciężka (bo jestem kobietą o drobnej posturze ;P)
- były porządne pasy, które utrzymają dziecko, które jeszcze nie do końca potrafi samodzielnie siedzieć,
- i chyba ostatnie moje "życzenie" aby buda, była na prawdę budą i chroniła dziecko przed słońcem czy wiatrem, a nie była tylko dla ozdoby..

Macie jakieś wózki które możecie polecić i będą spełniać moje (że tak powiem) 'wymagania'?

Mi sie wydaje, ze quinny ma naprawde fajne wozki- juz pomijam ich wyglad, ktory mi bardzo przypadl do gustu, ale ich waga i zwinnosc zaslugują na pochwałę :)

Jeżeli są tatuuj mamy, które korzystają ze spacerówek to może i mi doradzą. Mamy ciężki masywny wózek a potrzebujemy na wieś na wakacje lekki, rozkładający siedzisko do pozycji leżącej i żeby miał daszek. To w sumie moje wymogi. Mam jeszcze chwilę ale sama nie wiem co kupić.

i jak z jego prowadzeniem, bez przeszkód porusza sie na róznych nawierzchniach, szukam wózka który bedzie nie tylko dostosowany do miejskich ulic, ale tez na inne powierzchnie a zapp bardzo mi sie podoba, chociaż model moodd tez niczego sobie

reklama
U nas quinny, a dokladnie zapp, sprawdzal sie podczas podrozy, wycieczek, kiedy potrzebny jest lekki kompaktowy wozeczek, ktory mozna syzbko zlozyc i nie zajmuje zbyt duzo miejsca w bagazniku :)

Do góry