reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

Własnie czytałam różne sprzeczne opinie na temat producenta, ponieważ wszedzie piszą Roan, a na stronie producenta go nie ma, na śląsku spotkałam się już z trzema sklepami, którego go posiadają, ale niestety zaden firmowy zeby mogla Ci go polecic, ja tak wiele wózków widziałam na stronkach niestety czesto w rzeczywistosci rozczarowują, ale ten mnie zachwyca :) polecam serdecznie buziaczki

reklama
Dzieki wielkie dziewczyny za pocieszenie.Ja juz taka jestem ze jak mi cos w oko wpadnie to nie przemyslam sprawy tylko ida na zywiol.Przewaznie dobrze na tym wychodzilam wiec mam nadzieje ze i tym razem sie uda.Dostalam maila ze pani juz go wyslala nie moge sie doczekac. :)
Ja obstawialam od poczatku na duzze pompowane kolka poniewaz mieszkamy w gorach w lesie i potrzebuje czegos co na 100% pojedzie po trawie i zwirze.Powodzenia dziewczynki w dalszych zakupach .Ja spadam polazic po sklepach za spioszkami i skarpetkami.Jak cos ciekawego kupie to wstawie zdjecie.Milego dzionka

Jeśli chodzi o wózki, to na razie na tapecie mam dwa:
Wózek Treeco (EmJot) + fotelik kolor 19 - Wózki zwrotne 4 koła pompowane - WIELOFUNKCYJNE - Wózki dziecięce - Smyk - Sklep internetowy widziałam na żywo, nawet niezły
WÓZEK JEDO BARTATINA PLUS - Wózki klasyczne - WIELOFUNKCYJNE - Wózki dziecięce - Smyk - Sklep internetowy nie widziałam, ale kolega z pracy miał i bardzo poleca

Muszę zobaczyć oba na żywo - tak w zestawieniu, dla porównania.
A tak w ogóle, to jeszcze się pewnie z dziesięć typów pojawi ;-)

W sobote dostalam juz swoj wozek o ktorym mowilam wczesniej Hoco Zaphir.JEst super extra i ciesze sie ze trafilam w 10.Super jakosc troszke ciezki ale pewnie wszystkie tak maja.Co by nie bylo dla mnie bomba.Powodzenia w zakupach

A ja Wam załączam dwa zdjątka pokoju Paulinki, to jego ta ładniejsza czesc, bo nie wiem czy juz pisalam, z drugiej strony stoja dwie szafy, z ktorymi tymczasowo nie ma co zrobic, ale jak mala podrosnie to na bank wyleca ;), poza tym szwagier w tym tygodniu namaluje nam misia na scianie, no i mamy zamiar dokupic dywan i rolete, jak sie znow zmieni to uaktualnie, buziaki

Załączniki

• P1010194.jpg
    P1010194.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 72
  • P1010193.jpg
    P1010193.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 80
ligotka super :)

crezymama gratulacje zadowolenia :p ciężki na pewno jakoś mocno nie jest tylko ciążowe mamy są słabsze ;P

agunia bardzo fajny wóżek , chyba podobny do mojego, którego sobie ja upatrzyłam TAKO JUMPER X NOWY STELAŻ 51 KOLORÓW+10 GRATISÓ (1278733597) - Aukcje internetowe Allegro
jeśli mogę coś polecić - to sama osobiście porównywałam JUMPERA do nowszego WARRIORA i ten z drugi jest zdecydowanie zwrotniejszy i lżejszy w prowadzeniu. Ja właśnie jestem zdecydowana na WARRIORA - ma też większą gondolę , a nasze dzieciaczki troszkę jednak w głębokim pojeżdżą , i dodatkowo bardziej dopracowane "mechanizmy" przekładania gondoli itd. - m.in.poręczne uchwyty boczne przy gondoli - w jumperze nie ma - jak masz możliwość sprawdź w jakimś sklepie - zobaczysz , że różnica w prowadzeniu jest wyraźna , a w cenie niewielka - ostatnio na allegro 3w1 też w opcji z gratisem był już za 1300zł- a jeśli chodzi o kolorystykę - wiem, że można zamówić z każdej dostępnej w wersji jumper . Jak dla mnie właśnie TAKO WARRIOR jest idealnym wyborem - porównywałam z xlanderem xa i różnymi markami z półki około 2000zł- i powiem tak- nie widzę różnicy, a jeśli już to na plus- a skoro nie widać różnicy to po co przepłacać;)

Rachel tym pierwszym będzie ci się lepiej jeździć, bo ma skrętne koła, a to naprawdę jest wielka wygoda. Ten drugi miałam prawie 4 lata temu na tapecie, ale nie znalazłam go na żywo i odpadł.

reklama
vikiigus moim zdaniem najładniejsze kołyski wybrałaś :-)

Kiedyś tez przegladałam wszystkie modele i właśnie te brałam pod uwagę, a tak się złozyło, ze z gondoli wózka, który kupiliśmy robi się kołyskę, sa specjalne drewniane nózki i biały materiał który się nakłada, wyglada to bardzo ładnie, więc juz nie muszę kupować kołyski, a to jest dobry pomysł na pierwsze miesiace dziecka, w łózeczku ma duzo przestrzeni i często czuje się nie swojo, w kołysce bardziej jak brzuszku mamy :-)
Poza tym jest to bardziej mobilne rozwiazanie, mozesz sobie postawić taka kołyskę w sypialni, czy w salonie i nie trzeba ciagle biegać do pokoiku.

Mi się zdecydowanie podoba druga kołyska, ma więcej opcji (nosidełko itd.) i jakoś tak bardziej wizualnie :tak:

Do góry