reklama
crazy mama
Fanka BB :)
Chcialam sie zapytac czy ktoras z Was spotkala sie oko w oko w wozkiem austriackiej firmy Hoco.Caly czas jak sledzilam ten watek to nie moglam sie napatrzec na Wasze wybory wozkow z gondolkami poniewaz w europie jest ich bardzo wielki wybor natomiast tutaj tragedia.Amreykanie stawiaja wszedzie na skretne kola ktorych ja mieszkajac w gorach na wsi nie znioslabym chyba bo jak tu isc w teren na spacer.Mialam kupic 3 kolowca z fotelikiem w zestawie ale przez przypadek znalazlam na ebay wozek Hoco Zaphir czerwony i tak sie zakochalam ze nie wiedzac o wozku tej firmy nic kupilam czym predzej zanim ktos mi go sprzatnie sprzed nosa.Teraz wlasnie czekam az przyjdzie poczta (okolo 7 dni) i mam nadzieje ze nie popelnilam bledu bo na nastepny zakup mnie nie stac...
Oto moj zakup
Oto moj zakup
Ostatnia edycja:
karolajn23
Zaciekawiona BB
Mi też się wydaję,że wózek jest ok.Podobno najlepsze na nasze dziurawe chodniki,-chodzi mi o duże koła.Ja mam podobny
Delfin_ONA
wózek super. mi on przypomina trochę wózek firmy HAUCK którym to ja byłam zainteresowana
HAUCK Saturn Air-S - KURIER GRATIS (1290939231) - Aukcje internetowe Allegro
HAUCK Saturn Air-S - KURIER GRATIS (1290939231) - Aukcje internetowe Allegro
Ja sobie upatrzyłam taki wózek,ale do lutego jeszcze może mi się zmieni
3W1 NAJNOWSZY ZESTAW BABY MERC Q7-X + MEGA GRATISY (1277236819) - Aukcje internetowe Allegro
3W1 NAJNOWSZY ZESTAW BABY MERC Q7-X + MEGA GRATISY (1277236819) - Aukcje internetowe Allegro
agunia bardzo fajny wóżek , chyba podobny do mojego, którego sobie ja upatrzyłam TAKO JUMPER X NOWY STELAŻ 51 KOLORÓW+10 GRATISÓ (1278733597) - Aukcje internetowe Allegro
ligotka
A ja wczoraj znow bylam ogladac mojego upatrzonego
Roan 4Runner 2010 :: Wózki dziecięce i Foteliki samochodowe
i coraz mocniej sie do niego przekonuje czekam tylko az producent wprowadzi wiecej kolorkow bo tutaj wybor niewielki ale na zywo widzialam ten rozowy w sklepie i jest cudowny, szkoda ze moj M nie znosi rozo
i coraz mocniej sie do niego przekonuje czekam tylko az producent wprowadzi wiecej kolorkow bo tutaj wybor niewielki ale na zywo widzialam ten rozowy w sklepie i jest cudowny, szkoda ze moj M nie znosi rozo
reklama
A ja wczoraj znow bylam ogladac mojego upatrzonego
Jakiś czas temu pisałam do Roana w sprawie tego wózka. Oni go nie produkują tylko importują, a jest produkowany w tej samej fabryce co wózki ABC Designe. Niestety u mnie w sklepach ich jeszcze nie ma, ale liczę na to, że się pojawią, bo Pani z Roana napisała mi, że mieli dopiero dwie dostawy tych wózków do Polski. Na fotkach i z opisu bardzo mi się podoba, ale boję się, że na żywo mi się odwidzi. Na razie mam plan awaryjny, żeby wysłać do sklepu na zwiady koleżankę z innego miasta, żeby ten wózek obejrzała i oceniła okiem mamy małego dziecka użytkującej właśnie wózek Mąż stwierdził, że najwyżej go zamówimy i jeśli coś będzie nie tak to oddamy
Podziel się: