reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

dzięki za odpowiedzi
najbardziej w tej ofercie podoba mi sie to ze są tak jakby dwa komplety pościeli bo jest dodatkowa poszewka na poduszkę i kołderkę

reklama
Chcialam sie zapytac czy ktoras z Was spotkala sie oko w oko w wozkiem austriackiej firmy Hoco.Caly czas jak sledzilam ten watek to nie moglam sie napatrzec na Wasze wybory wozkow z gondolkami poniewaz w europie jest ich bardzo wielki wybor natomiast tutaj tragedia.Amreykanie stawiaja wszedzie na skretne kola ktorych ja mieszkajac w gorach na wsi nie znioslabym chyba bo jak tu isc w teren na spacer.Mialam kupic 3 kolowca z fotelikiem w zestawie ale przez przypadek znalazlam na ebay wozek Hoco Zaphir czerwony i tak sie zakochalam ze nie wiedzac o wozku tej firmy nic kupilam czym predzej zanim ktos mi go sprzatnie sprzed nosa.Teraz wlasnie czekam az przyjdzie poczta (okolo 7 dni) i mam nadzieje ze nie popelnilam bledu bo na nastepny zakup mnie nie stac...

Oto moj zakup

001055.jpg
pencil.png

Ostatnia edycja:
reklama
A ja wczoraj znow bylam ogladac mojego upatrzonego
Roan 4Runner 2010 :: Wózki dziecięce i Foteliki samochodowe
i coraz mocniej sie do niego przekonuje ;) czekam tylko az producent wprowadzi wiecej kolorkow bo tutaj wybor niewielki :( ale na zywo widzialam ten rozowy w sklepie i jest cudowny, szkoda ze moj M nie znosi rozo :(

Jakiś czas temu pisałam do Roana w sprawie tego wózka. Oni go nie produkują tylko importują, a jest produkowany w tej samej fabryce co wózki ABC Designe. Niestety u mnie w sklepach ich jeszcze nie ma, ale liczę na to, że się pojawią, bo Pani z Roana napisała mi, że mieli dopiero dwie dostawy tych wózków do Polski. Na fotkach i z opisu bardzo mi się podoba, ale boję się, że na żywo mi się odwidzi. Na razie mam plan awaryjny, żeby wysłać do sklepu na zwiady koleżankę z innego miasta, żeby ten wózek obejrzała i oceniła okiem mamy małego dziecka użytkującej właśnie wózek :) Mąż stwierdził, że najwyżej go zamówimy i jeśli coś będzie nie tak to oddamy :)

Do góry