reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

Własnie czytałam różne sprzeczne opinie na temat producenta, ponieważ wszedzie piszą Roan, a na stronie producenta go nie ma, na śląsku spotkałam się już z trzema sklepami, którego go posiadają, ale niestety zaden firmowy zeby mogla Ci go polecic, ja tak wiele wózków widziałam na stronkach niestety czesto w rzeczywistosci rozczarowują, ale ten mnie zachwyca :) polecam serdecznie buziaczki

reklama
Dzieki wielkie dziewczyny za pocieszenie.Ja juz taka jestem ze jak mi cos w oko wpadnie to nie przemyslam sprawy tylko ida na zywiol.Przewaznie dobrze na tym wychodzilam wiec mam nadzieje ze i tym razem sie uda.Dostalam maila ze pani juz go wyslala nie moge sie doczekac. :)
Ja obstawialam od poczatku na duzze pompowane kolka poniewaz mieszkamy w gorach w lesie i potrzebuje czegos co na 100% pojedzie po trawie i zwirze.Powodzenia dziewczynki w dalszych zakupach .Ja spadam polazic po sklepach za spioszkami i skarpetkami.Jak cos ciekawego kupie to wstawie zdjecie.Milego dzionka

Jeśli chodzi o wózki, to na razie na tapecie mam dwa:
Wózek Treeco (EmJot) + fotelik kolor 19 - Wózki zwrotne 4 koła pompowane - WIELOFUNKCYJNE - Wózki dziecięce - Smyk - Sklep internetowy widziałam na żywo, nawet niezły
WÓZEK JEDO BARTATINA PLUS - Wózki klasyczne - WIELOFUNKCYJNE - Wózki dziecięce - Smyk - Sklep internetowy nie widziałam, ale kolega z pracy miał i bardzo poleca

Muszę zobaczyć oba na żywo - tak w zestawieniu, dla porównania.
A tak w ogóle, to jeszcze się pewnie z dziesięć typów pojawi ;-)

W sobote dostalam juz swoj wozek o ktorym mowilam wczesniej Hoco Zaphir.JEst super extra i ciesze sie ze trafilam w 10.Super jakosc troszke ciezki ale pewnie wszystkie tak maja.Co by nie bylo dla mnie bomba.Powodzenia w zakupach

A ja Wam załączam dwa zdjątka pokoju Paulinki, to jego ta ładniejsza czesc, bo nie wiem czy juz pisalam, z drugiej strony stoja dwie szafy, z ktorymi tymczasowo nie ma co zrobic, ale jak mala podrosnie to na bank wyleca ;), poza tym szwagier w tym tygodniu namaluje nam misia na scianie, no i mamy zamiar dokupic dywan i rolete, jak sie znow zmieni to uaktualnie, buziaki

Załączniki

• P1010194.jpg
    P1010194.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 68
  • P1010193.jpg
    P1010193.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 76
ligotka super :)

crezymama gratulacje zadowolenia :p ciężki na pewno jakoś mocno nie jest tylko ciążowe mamy są słabsze ;P

agunia bardzo fajny wóżek , chyba podobny do mojego, którego sobie ja upatrzyłam TAKO JUMPER X NOWY STELAŻ 51 KOLORÓW+10 GRATISÓ (1278733597) - Aukcje internetowe Allegro
jeśli mogę coś polecić - to sama osobiście porównywałam JUMPERA do nowszego WARRIORA i ten z drugi jest zdecydowanie zwrotniejszy i lżejszy w prowadzeniu. Ja właśnie jestem zdecydowana na WARRIORA - ma też większą gondolę , a nasze dzieciaczki troszkę jednak w głębokim pojeżdżą , i dodatkowo bardziej dopracowane "mechanizmy" przekładania gondoli itd. - m.in.poręczne uchwyty boczne przy gondoli - w jumperze nie ma - jak masz możliwość sprawdź w jakimś sklepie - zobaczysz , że różnica w prowadzeniu jest wyraźna , a w cenie niewielka - ostatnio na allegro 3w1 też w opcji z gratisem był już za 1300zł- a jeśli chodzi o kolorystykę - wiem, że można zamówić z każdej dostępnej w wersji jumper . Jak dla mnie właśnie TAKO WARRIOR jest idealnym wyborem - porównywałam z xlanderem xa i różnymi markami z półki około 2000zł- i powiem tak- nie widzę różnicy, a jeśli już to na plus- a skoro nie widać różnicy to po co przepłacać;)

Rachel tym pierwszym będzie ci się lepiej jeździć, bo ma skrętne koła, a to naprawdę jest wielka wygoda. Ten drugi miałam prawie 4 lata temu na tapecie, ale nie znalazłam go na żywo i odpadł.

reklama
vikiigus moim zdaniem najładniejsze kołyski wybrałaś :-)

Kiedyś tez przegladałam wszystkie modele i właśnie te brałam pod uwagę, a tak się złozyło, ze z gondoli wózka, który kupiliśmy robi się kołyskę, sa specjalne drewniane nózki i biały materiał który się nakłada, wyglada to bardzo ładnie, więc juz nie muszę kupować kołyski, a to jest dobry pomysł na pierwsze miesiace dziecka, w łózeczku ma duzo przestrzeni i często czuje się nie swojo, w kołysce bardziej jak brzuszku mamy :-)
Poza tym jest to bardziej mobilne rozwiazanie, mozesz sobie postawić taka kołyskę w sypialni, czy w salonie i nie trzeba ciagle biegać do pokoiku.

Mi się zdecydowanie podoba druga kołyska, ma więcej opcji (nosidełko itd.) i jakoś tak bardziej wizualnie :tak:

Do góry