reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

rachell mi się bardzo podoba to zestawienie, ładny odcień drewna z tymi pistacjowymi elementami + delikatna tapeta, będzie świezo, czysto i na dłuzszy czas, tylko pamiętaj, ze jak robisz wzorzysta tapetę (serduszka) to juz lepiej resztę dodatków robić w jednolitym kolorze, więc ja bym się zastanawiała czy nie lepiej pomalować na jedenolity kolor ściany albo połozyć tapetę ale np w kremowo - jasno rózowe paski, takie moje sugestie

krysiaczek wiadomo, ze kuzynka z grzeczności będzie mówić, ze nic nie chce, ale będzie jej miło i z przyjemnoscia będzie kontynuować prezentowanie Tobie potrzebnych rzeczy, ciezko powiedzieć, bo nie znam kuzynki ;-)
ale jak ja bym dała komuś rzeczy, to cieszyłabym się np z fajnej ksiazki albo moze jakiś dobry poradnik o dzieciach, pomysły na zabawy, wspólne gotowanie czy coś w tym stylu poza tym, jakaś dobra kawa i czekoladki zawsze dobre lub jakiś piękny kwiat doniczkowy np biała duza orchidea ;-)
mozesz tez po prostu zaprosić ja gdzieś na kawę z dobrym ciachem

reklama
dzięki dziewczyny :) tak właśnie myślałam, żeby zabrac ją na zakupy, bo dawno sobie nic nie kupowała, wszystko robiła z myślą o dzieciach, więc jej też się przyda trochę przyjemności :)

no właśnie krysiaczek skup się na niej jako kuzynce, kobiecie, bo jak kupisz jej coś dla dziecka to znowu wszystko sprowadzi się do jednego tematu czyli szkraba a ona będzie pominięta ;-) niech trochę wyluzuje i zadba dzięki Tobie o siebie

Dla synka właściwie mam już w sumie dużo:)większość ubranek (z allegro),nawet wózek (mutsy transporter),tylko co do wózka mam taki problem,że jest on fioletowy (purple)w każdym razie tego koloru transportera od 2010 nie produkują.Jeżeli któraś z Ws będzie słyszała (lub sama ma do sprzedania) torbę lub fotelik mutsy do trnsporter w kolorze fioletowym to ja chętnie zakupię

też właśnie ostatnio widziałam pościel Drawex w sklepie i bardzo mi się jakość spodobałą tak jak pisałyście wcześniej, jednak ten rozmiar... trochę duża kołdra. Chociaż podobnie jak Angelka na początku myślę o śpiworku do spania. Ale czy takiego niemowlaka można włożyć odrazu do śpiworka? a jakie macie ich rozmiary?

Ja nie kupuję pościeli tylko śpiworek i na to kocyk. Kołdrę i poduszke dostanie córka dopiero wtedy, gdy bedę mieć pewność, że sie nie udusi. To samo z ochraniaczami na szczebelki.

Lizzy myślę, że cena jest bardzo przystępna jak na tyle elementów. Najlepiej to sprawdzić ile kosztuje samo łóżeczko, materac i pościel jeśli chcesz mieć porównanie, alem i się wydaje, ze będzie coś koło tego i tak. A najlepiej zobacz u tego sprzedawcy czy sprzedaje osobno te rzeczy i porównaj.

reklama
Do góry