rachell mi się bardzo podoba to zestawienie, ładny odcień drewna z tymi pistacjowymi elementami + delikatna tapeta, będzie świezo, czysto i na dłuzszy czas, tylko pamiętaj, ze jak robisz wzorzysta tapetę (serduszka) to juz lepiej resztę dodatków robić w jednolitym kolorze, więc ja bym się zastanawiała czy nie lepiej pomalować na jedenolity kolor ściany albo połozyć tapetę ale np w kremowo - jasno rózowe paski, takie moje sugestie
krysiaczek wiadomo, ze kuzynka z grzeczności będzie mówić, ze nic nie chce, ale będzie jej miło i z przyjemnoscia będzie kontynuować prezentowanie Tobie potrzebnych rzeczy, ciezko powiedzieć, bo nie znam kuzynki ;-)
ale jak ja bym dała komuś rzeczy, to cieszyłabym się np z fajnej ksiazki albo moze jakiś dobry poradnik o dzieciach, pomysły na zabawy, wspólne gotowanie czy coś w tym stylu poza tym, jakaś dobra kawa i czekoladki zawsze dobre lub jakiś piękny kwiat doniczkowy np biała duza orchidea ;-)
mozesz tez po prostu zaprosić ja gdzieś na kawę z dobrym ciachem
krysiaczek wiadomo, ze kuzynka z grzeczności będzie mówić, ze nic nie chce, ale będzie jej miło i z przyjemnoscia będzie kontynuować prezentowanie Tobie potrzebnych rzeczy, ciezko powiedzieć, bo nie znam kuzynki ;-)
ale jak ja bym dała komuś rzeczy, to cieszyłabym się np z fajnej ksiazki albo moze jakiś dobry poradnik o dzieciach, pomysły na zabawy, wspólne gotowanie czy coś w tym stylu poza tym, jakaś dobra kawa i czekoladki zawsze dobre lub jakiś piękny kwiat doniczkowy np biała duza orchidea ;-)
mozesz tez po prostu zaprosić ja gdzieś na kawę z dobrym ciachem