reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

rachell mi się bardzo podoba to zestawienie, ładny odcień drewna z tymi pistacjowymi elementami + delikatna tapeta, będzie świezo, czysto i na dłuzszy czas, tylko pamiętaj, ze jak robisz wzorzysta tapetę (serduszka) to juz lepiej resztę dodatków robić w jednolitym kolorze, więc ja bym się zastanawiała czy nie lepiej pomalować na jedenolity kolor ściany albo połozyć tapetę ale np w kremowo - jasno rózowe paski, takie moje sugestie

krysiaczek wiadomo, ze kuzynka z grzeczności będzie mówić, ze nic nie chce, ale będzie jej miło i z przyjemnoscia będzie kontynuować prezentowanie Tobie potrzebnych rzeczy, ciezko powiedzieć, bo nie znam kuzynki ;-)
ale jak ja bym dała komuś rzeczy, to cieszyłabym się np z fajnej ksiazki albo moze jakiś dobry poradnik o dzieciach, pomysły na zabawy, wspólne gotowanie czy coś w tym stylu poza tym, jakaś dobra kawa i czekoladki zawsze dobre lub jakiś piękny kwiat doniczkowy np biała duza orchidea ;-)
mozesz tez po prostu zaprosić ja gdzieś na kawę z dobrym ciachem

reklama
dzięki dziewczyny :) tak właśnie myślałam, żeby zabrac ją na zakupy, bo dawno sobie nic nie kupowała, wszystko robiła z myślą o dzieciach, więc jej też się przyda trochę przyjemności :)

no właśnie krysiaczek skup się na niej jako kuzynce, kobiecie, bo jak kupisz jej coś dla dziecka to znowu wszystko sprowadzi się do jednego tematu czyli szkraba a ona będzie pominięta ;-) niech trochę wyluzuje i zadba dzięki Tobie o siebie

Dla synka właściwie mam już w sumie dużo:)większość ubranek (z allegro),nawet wózek (mutsy transporter),tylko co do wózka mam taki problem,że jest on fioletowy (purple)w każdym razie tego koloru transportera od 2010 nie produkują.Jeżeli któraś z Ws będzie słyszała (lub sama ma do sprzedania) torbę lub fotelik mutsy do trnsporter w kolorze fioletowym to ja chętnie zakupię

też właśnie ostatnio widziałam pościel Drawex w sklepie i bardzo mi się jakość spodobałą tak jak pisałyście wcześniej, jednak ten rozmiar... trochę duża kołdra. Chociaż podobnie jak Angelka na początku myślę o śpiworku do spania. Ale czy takiego niemowlaka można włożyć odrazu do śpiworka? a jakie macie ich rozmiary?

Ja nie kupuję pościeli tylko śpiworek i na to kocyk. Kołdrę i poduszke dostanie córka dopiero wtedy, gdy bedę mieć pewność, że sie nie udusi. To samo z ochraniaczami na szczebelki.

Lizzy myślę, że cena jest bardzo przystępna jak na tyle elementów. Najlepiej to sprawdzić ile kosztuje samo łóżeczko, materac i pościel jeśli chcesz mieć porównanie, alem i się wydaje, ze będzie coś koło tego i tak. A najlepiej zobacz u tego sprzedawcy czy sprzedaje osobno te rzeczy i porównaj.

reklama
Do góry