reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

reklama
Sonia , fajnie ze udalo ci sie znalec fotelik :-) mniemy nadzieje ze nie beda miec problemu z wyslaniem. My tez mamy wozek bez fotelika i tez musimy dokupic...mamy szczescie bo chrisa brat daje nam jeden wozek z fotelikiem ;-) , jego synek skonczy niedlugo 2 latka i jemu juz nie jest potrzebny. My musimy miec 2 wozki (do londynu i drugiego domku niedaleko nottingham)
Daj znac czy transakcja zakonczyla sie pomyslnie , trzymam kciuki

angelka - pościel rewelacyjna,bardzo mi sie podoba, chociaż ja myślałam o czymś takim:
DREWEX

albo DREWEX

może ktoraś z Was ma z tej firmy pościel i może coś na jej temat napisać

Drewex mam zamiar kupic na zmianę, fason taki: DREWEX

Widzialam ją w sklepie - jest rewelacyjna! Jedyny minus tego, że ma kolderkę 135x100 ale w sumie na samym poczatku to i tak kolderki się nie uzywa tylko spiworki/rozki itp... Naprawde polecam, widzialam i jestem zachwycona!!!!

ja widziałam w sklepie komplet z Drewexa . komplet pościeli/poszewek ,ochraniacze i moskitiera kosztowała 220zł . Jeśli chodzi o jakość pościeli to dla mnie super i też myślę o niej bo jakościowo jest dla mnie bardzo dobra :-)

dziewczyny, bo chyba przeoczyłam jak kiedyś pisałyście o wózkach, tak mnie męczy pytanie, bo kuzynka ma mi dać wózek po swoim synku ale w nim jest tylko gondola, więc tak się zastanawiam bo i tak będe musiała dokupić fotelik samochodowy(a chce lepszy, bo na podróż do holandi i wogóle często jeżdzimy) no i pózniej będe musiała kupić spacerówke, więc może lepiej teraz popatrze za wózkiem typu 3w1 czyli gondola+fotelik+spacerówka, może wyjdzie mi to tak samo, ażebym kupowała osobno fotelik i spacerówke?

Samanta ja wprawdzie jeszcze nie kupiłam ale zdecydowaliśmy się własnie na drewex!

ŁOZECZKO HIPPO op bok+ MATER+5 POSCIEL Drewex Wwa (1276114369) - Aukcje internetowe Allegro

dokładnie taki model jak wybrała Angelka :)

a na zmianę chyba dokupię z kaczuszką ale tylko poszewkę na poduszkę i kołderkę - z tej samej firmy więc myślę, że do ochraniacza powinna trochę pasowac odcieniem !

baldachimu nie kupuje bo wydaje sie sie zbedny poki co, ewentualnie moskitiere latem kupimy!

i ja problem "wózkowy" nie mogę się zdecydowac jakoś :/

Ja tez HIPPO tylko poszewki kupię... Mam nadzieje, że bedą pasowaly na wypelnienie ktore mam z AMY, w koncu to te same rozmiary :)

Zastanawiam sie tez nad spiworkiem na sam poczatek, bo ta koldra na prawdę wielgachna :)

Dziewczyny, potrzebuję spojrzenia kogoś z boku.
Czy zestawienie:
meble z takiej serii SZAFA N1 NEMO - TANIO - promarkmeble (1216640627) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
na tle takiej tapety Tapeta winylowa LITTLE HEART 1727-78 AS CREATION - Tapety, Tapety i dekoracja ściany, Dekoracja w sklepach Leroy Merlin
z różowymi dodatkami (jeszcze nie zostały skonkretyzowane - ale jakiś obrazki z akcentami różowymi i jakaś firanka i zasłonka) będzie odpowiednie dla dziewczynki?
Mąż trochę kręci nosem na tapetę, że za delikatna, ale pokoik Martynki jest malutki i boję się, że zbyt ciemne i "krzykliwe" ściany tylko go przytłoczą. A może się mylę?
A czasu coraz mniej...

a ja mam inne pytanko. dostanę od kuzynki troche rzeczy dla maluszka i nie wiem co dac jej w zamian.. ona mówi, że nic nie chce, ale mi tak głupio.. może wy macie jakiś ciekawy pomysł?

reklama
Do góry