reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

claudia az tak rozrzutna to nie jestem :-p
rzeczy maja baaardzo w moim stylu, ale uwazam, ze ceny przesadzone, to tylko inspiracja, kombinuję jak zrobić takie dwa obrazki, bo bardzo mi się spodobały

ale najpierw muszę zdecydować czy braz z błękitem czy biel z pistacja ;-) daję sobie jeszcze miesiac :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Sonia ja znalazlam ta posciel na ebay ale ten sam sklep :-)
Maja inne modele, zastanawialam sie nad niebieskim albo tym zielonym

Tak bede miec chlopca, mi sie wydaje ze 4 lata to dla niego bedzie bez roznicy czy to brazowy czy bialy :) mi sie oba podobaja, chris brazu w ogole nie bierze pod uwage :crazy:

Załączniki

• bed set green2.jpg
    bed set green2.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 23
  • bed set green.jpg
    bed set green.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 24
  • bed set green1.jpg
    bed set green1.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 29
Sonia wydaje mi się że białe meble plus pistacjowe sciany będą bardzo ładnie wyglądały bo takie spokojniejsze kolory niż brąz plus błękit, wogóle pistacjowy to bardzo piękny kolor a lody jakie pyszne o smaku pistacjowym mniam mniam:-D:-D:-D

haha clauditka właśnie co do lodów zjadłam ostatni kubeczek mini Haagen-Dazs pycha, fantastycznie, ze jeden zostawiłam na czarna godzinę :-)

sunshine
na ebay'u jest sporo fajnych rzeczy, ale wiesz moze jak to jest z wysyłaniem za granicę?
bo mi bardzo zalezy aby kupić z tej samej serii co wózek fotelik ( Silver cross baby car seat on eBay (end time 11-Nov-10 20:29:03 GMT) ) , ale zazwyczaj sprzedawcy z UK nie chca wysyłać do Polski :-(

Nie chca bo przesylka jest bardzo droga , to samo jest z Allegro, tez nie chca wysylac z Polski do Uk. Wydaje mi sie ze wyslanie takiego fotelika byloby bardzo drogie, a w Polsce ich nie ma ? Na ebay jak kupujesz to tez musisz miec konto w Pay Pal

ja ostatnio wysyłałam paczkę do Niemiec i przesyłka kosztowała 70 zł, więc nie wiem czemu z allegro nie chca wysyłać

w Polsce właśnie nie ma tych fotelików Silver Cross, ja mam konto Pay Pal, przesyłka kosztuje ok 50 funtów, a przeciez pokrywa ja kupujacy, muszę coś wykombinować

znalazłam nawet niedrogą pościel i dużo elementów bo 9 - POŚCIEL NIEMOWLĘCA 9 ele. 120x90 NOWE WZORY (1280626299) - Aukcje internetowe Allegro myśle że kupie jedną taką bo będe miała wszystkie elementy i dodatkowo drugi komplet ale samą poszwe na podusie i kołderke no i prześcieradło w podobnym kolorze

Bardzo fajna ta pościel i rzeczywiście nie droga.

Angelka ten link co zamieściłaś też fajowa i słodka.

Dobrze, że teraz jest wybór i cenowy i asortymentowy. Zawsze każdy coś sobie znajdzie co mu pasuje.

reklama
Sonia, tak z ciekawosci przejrzalam pare ofert i osoby ktore sprzedaja prywatnie maja odbior osobisty...mi sie wydaje po prostu ze tak robia bo zawsze znajdzie sie ktos z ich miejscowosci kto kupi i nie trzeba sie fatygowac z wysylka :-) z kolei duzo sklepow wysyla tylko na terenie UK ... nie tylko ebay ale duze strony internetowe ktore maja rozne marki.
A ty Sonia chcesz uzywany? bo nawet kupno nowego plus te 50£ do duzo kasy ci wyjdzie, 50£ to prawie polowa kasy takiego fotelika

Do góry