reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

claudia az tak rozrzutna to nie jestem :-p
rzeczy maja baaardzo w moim stylu, ale uwazam, ze ceny przesadzone, to tylko inspiracja, kombinuję jak zrobić takie dwa obrazki, bo bardzo mi się spodobały

ale najpierw muszę zdecydować czy braz z błękitem czy biel z pistacja ;-) daję sobie jeszcze miesiac :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Sonia ja znalazlam ta posciel na ebay ale ten sam sklep :-)
Maja inne modele, zastanawialam sie nad niebieskim albo tym zielonym

Tak bede miec chlopca, mi sie wydaje ze 4 lata to dla niego bedzie bez roznicy czy to brazowy czy bialy :) mi sie oba podobaja, chris brazu w ogole nie bierze pod uwage :crazy:

Załączniki

• bed set green2.jpg
    bed set green2.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 28
  • bed set green.jpg
    bed set green.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 29
  • bed set green1.jpg
    bed set green1.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 31
Sonia wydaje mi się że białe meble plus pistacjowe sciany będą bardzo ładnie wyglądały bo takie spokojniejsze kolory niż brąz plus błękit, wogóle pistacjowy to bardzo piękny kolor a lody jakie pyszne o smaku pistacjowym mniam mniam:-D:-D:-D

haha clauditka właśnie co do lodów zjadłam ostatni kubeczek mini Haagen-Dazs pycha, fantastycznie, ze jeden zostawiłam na czarna godzinę :-)

sunshine
na ebay'u jest sporo fajnych rzeczy, ale wiesz moze jak to jest z wysyłaniem za granicę?
bo mi bardzo zalezy aby kupić z tej samej serii co wózek fotelik ( Silver cross baby car seat on eBay (end time 11-Nov-10 20:29:03 GMT) ) , ale zazwyczaj sprzedawcy z UK nie chca wysyłać do Polski :-(

Nie chca bo przesylka jest bardzo droga , to samo jest z Allegro, tez nie chca wysylac z Polski do Uk. Wydaje mi sie ze wyslanie takiego fotelika byloby bardzo drogie, a w Polsce ich nie ma ? Na ebay jak kupujesz to tez musisz miec konto w Pay Pal

ja ostatnio wysyłałam paczkę do Niemiec i przesyłka kosztowała 70 zł, więc nie wiem czemu z allegro nie chca wysyłać

w Polsce właśnie nie ma tych fotelików Silver Cross, ja mam konto Pay Pal, przesyłka kosztuje ok 50 funtów, a przeciez pokrywa ja kupujacy, muszę coś wykombinować

znalazłam nawet niedrogą pościel i dużo elementów bo 9 - POŚCIEL NIEMOWLĘCA 9 ele. 120x90 NOWE WZORY (1280626299) - Aukcje internetowe Allegro myśle że kupie jedną taką bo będe miała wszystkie elementy i dodatkowo drugi komplet ale samą poszwe na podusie i kołderke no i prześcieradło w podobnym kolorze

Bardzo fajna ta pościel i rzeczywiście nie droga.

Angelka ten link co zamieściłaś też fajowa i słodka.

Dobrze, że teraz jest wybór i cenowy i asortymentowy. Zawsze każdy coś sobie znajdzie co mu pasuje.

reklama
Sonia, tak z ciekawosci przejrzalam pare ofert i osoby ktore sprzedaja prywatnie maja odbior osobisty...mi sie wydaje po prostu ze tak robia bo zawsze znajdzie sie ktos z ich miejscowosci kto kupi i nie trzeba sie fatygowac z wysylka :-) z kolei duzo sklepow wysyla tylko na terenie UK ... nie tylko ebay ale duze strony internetowe ktore maja rozne marki.
A ty Sonia chcesz uzywany? bo nawet kupno nowego plus te 50£ do duzo kasy ci wyjdzie, 50£ to prawie polowa kasy takiego fotelika

Do góry